Menu
in

Az örök kérdés: jó a méret?

Sok esetben hangzik el ez a kérdés, de csupán egyetlen olyan helyzet van, ahol ez nagyon gátlásossá tehet egy férfit, hiszen alig akad olyan ember, akit ne kínzott volna már valaha a gondolat, hogy a legnemesebb szerve vajon elegendő-e álmai hölgyének.

Persze legtöbbször a hosszúság kerül terítékre, és talán leggyakrabban ott merülnek fel problémák, ellenben a vastagság kérdése hasonlóan nagy gondot tud okozni. Mai cikkünkben annak járunk utána, létezik-e megoldás az utóbbi kérdésre.

Mi számít kellő vastagságnak?

Erre természetesen egyáltalán nincs egyértelmű válasz, sőt ugyanaz a hímtag az egyik hölgyhöz tökéletesen illeszkedik, másikhoz viszont egyáltalán nem. Persze az egészséges párkapcsolatban nem (csupán) ez a perdöntő, de ha turbózásra van szükséged, akkor a Pajkos Pajtás férfiaknak szánt segédeszközeivel elég jól tudod orvosolni a problémát.

Ha te magad is küzdesz azzal, hogy elfogadd a méreteidet, akkor feltétlenül olvass tovább, hiszen olyan megoldást kínálunk, amellyel egészen új távlatok nyílnak majd előtted! Persze ne gondolj költséges és kockázatos orvosi beavatkozásokra, ennél léteznek sokkal olcsóbb és teljesen kockázatmentes módszerek, amelyek ideigleneses, sőt akár hosszú távon tartósan megnövelhetik péniszed hosszát vagy vastagságát.

De nézzük is, hogy mikkel tudod elejét venni a gátlásokat és önbizalomhiányt okozó állapotnak!

Egy kicsit vastagabbhoz mit szólnál?

Illetve még fontosabb kérdés: mit szólna hozzá a párod? Ezt persze könnyen kiderítheted, ha az alábbi eszközök közül kipróbálod a számodra szimpatikus darabot:

  • A péniszpumpa, ahogy a neve is feltételezni engedi, a pumpálással, a vákuum erejével juttat még több vért a hímveszőbe, a vérbőség pedig növekedést okoz, sőt még tartósabb erekciót is eredményez.
  • A péniszmandzsetta több irányból is “támad”: a gyűrűt felhúzva az anyag folyamatos izgatásban tartja a péniszed, és a különféle rovátkolt kialakításának hála a hölgy hüvelyét is változatos módon izgatja, a gyűrűnek köszönhetően pedig valóban vastagságnövekedést tudsz elérni.
  • A péniszköpeny gyakorlatilag második bőrként simul rá a nemi szervre, és célirányosan a pénisz hosszának és vastagságának a növelése a célja, amit viszont maradéktalanul teljesít is.

Láthatod hát, nincs minden veszve, sőt az igazi élvezetek csak eztán várnak rátok! Ne szégyelld bevetni ezeket a csodás termékeket, hiszen használatával mindketten csak nyerhettek!

Fő az őszinteség!

A tartós és egészséges kapcsolat alapja az őszinteség, így ha eddig egymagad küzdöttél azzal, hogy vajon eleget nyújtasz-e odalent a párodnak, akkor legfőbb ideje, hogy felrántsd a szőnyeget, és kisöpörd alóla a méretekkel kapcsolatos aggályaidat! Ha megosztod a társaddal, ha együtt találtok rá megoldást, akkor nagyon meg fogsz könnyebbülni, és sokkal felszabadultabb és kielégítőbb szexuális élet vár rátok!

Exit mobile version