Euromedic épített egymilliárd forintból logisztikai központot Budapesten

1
404
Egymilliárd forintból épített logisztikai központot az Euromedic
Egymilliárd forintból épített logisztikai központot az Euromedic

Mintegy egymilliárd forintos beruházással épített logisztikai központot az Euromedic Budapesten, amely a tároláson kívül szállítási és gyógyszer-csomagolási tevékenységeket is ellát – közölte a kórházi beszállítással foglalkozó vállalatcsoport.

A közlemény szerint a teljes mértékben saját tőkéből megvalósított beruházással egy 12 ezer négyzetméteres korszerű, biztonságos és speciális tárolási igényeknek is megfelelő raktárbázis jött létre, valamint egy háromezer négyzetméteres pincét is építettek. Kilencezer négyzetméteren gyógyszerkészítmények tárolására alkalmas terület található, 440 négyzetméteren pedig hűtést igénylő gyógyszerkészítmények raktározására van lehetőség – olvasható a tájékoztatásban.

Joseph Priel, az Euromedic elnöke a közlemény szerint a keddi megnyitó alkalmával elmondta: az új raktárbázis bent a városban, a XI. kerületben található, ezáltal is megkönnyítve a partnerek gyors és hatékony kiszolgálását. Budapest területén naponta kétszer szállítanak ki megrendeléseket, az életmentő készítményeket pedig 4 órán belül eljuttatják a partnereknek – ismertette az elnök.

Az 1995-ben alapított Euromedic Magyarország nem csak gyógyszerkészítményeket értékesít, hanem átfogó megoldásokat kínál a kórházak számára az egyszer használatos eszközöktől a gyógyszerkészítményeken át a nagy értékű műszerek beszerzéséig.

Euromedic