in

Több lehetőségünk is van, ha külföldre szeretnénk csomagot küldeni

Több lehetőségünk is van, ha külföldre szeretnénk csomagot küldeni
Több lehetőségünk is van, ha külföldre szeretnénk csomagot küldeni

A mindennapokban számos okból kifolyólag lehet szükség arra, hogy egy vagy akár több csomagot külföldi címre küldjünk.

Amikor pedig ez megtörténik, akkor nagyon fontos, hogy a megfelelő cég megfelelő szolgáltatására essen a választásunk.

A külföldi csomagküldés okai nagyon sokfélék lehetnek. Előfordulhat például, hogy megvásárolnak tőlünk egy tárgyat, amit egy másik országban lévő címre kell postáznunk, vagy külföldre költözés miatt előre kell küldenünk néhány holminkat, például szépségápolási, egészségügyi vagy higiéniai termékeket.

Bárhogy is legyen, a Csomagnet.hu a Magyar Postával történő csomagküldésre is lehetőséget ad, ami sok esetben ideális választás lehet. A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell mást tennünk, mint az oldalon kitölteni egy űrlapot és megadni az olyan információkat, mint a feladási hely, a címzett, a csomag típusa, illetve a csomag méretei.

Mit érdemes tudni a Magyar Posta külföldi csomagküldő szolgáltatásairól? Kik számára jelent ideális megoldást a csomagok célba juttatásához? Mai írásunkból kiderül.

Nemzetközi EMS gyorsposta

A Nemzetközi EMS (Express Mail Service) gyorsposta szolgáltatás remek megoldás mindenki számára, akinek fontos, hogy az általa feladott küldemény a lehető legrövidebb idő alatt érjen célba.

Ez tulajdonképpen a Magyar Posta egyik prémium szolgáltatása, amely biztosítja, hogy elsőbbségi kezeléssel a feladott csomagok az igényeknek megfelelően villámgyorsan jussanak el a célállomásra.

Az alapdíj a különböző kényelmi funkciókat – például a háztól házig történő szállítást –, az időgarantált kézbesítést, az értéknyilvántartást, a címmódosítási lehetőséget, valamint a 0-24 órás nyomonkövetést is tartalmazza. Ezzel a szolgáltatással a világ 114 országába tudunk csomagokat küldeni.

Nemzetközi postacsomag

A nemzetközi postacsomag esetén a szállítási idő jellemzően 4-15 munkanap, de az előbbivel ellentétben a Magyar Posta nem vállal időgaranciát a kézbesítésre. Az alapdíj pedig csak a nyomonkövetést tartalmazza, az olyan lehetőségek, mint az értéknyilvántartás, a postai vámügyi szolgáltatás vagy a terjedelmes csomagok küldése különdíj megfizetése esetén vehető igénybe.

Ezzel a szolgáltatásba a világ bármely országába küldhetőek csomagok.

MPL Europe Standard

Az MPL Europe Standard az Európán belüli csomagküldésre kínál megoldást. Jelenleg 9 országba adhatunk fel küldeményeket, de a hálózat folyamatosan bővül. Az alapár tartalmazza az értéknyilvántartást, a nyomonkövetést, a címzett értesítését és a szombati, illetve másodszori kézbesítést.

A csomagküldés ma már a mindennapi életünk része, hiszen számos okból kifolyólag szükség lehet rá. Csak azt kell alaposan átgondolnunk, hogy melyik megoldást válasszuk és milyen formában rendeljük meg a csomagküldő szolgáltatást. Amennyiben a Magyar Posta mellett döntünk, akkor a fent részletezett lehetőségek állnak rendelkezésünkre.

Autótisztítás mikroszálas kendőkkel

Autótisztítás mikroszálas kendőkkel

Milyen stílusú konty illik az arcformádhoz? Eláruljuk!

Milyen stílusú konty illik az arcformádhoz? Eláruljuk!