in

Természetes megoldás a gyomor betegségeire

A környezet előállította gyógyír jótékony hatással bír az emésztésre is.

Masticha: természetes megoldás a gyomor betegségeire
Masticha: természetes megoldás a gyomor betegségeire

Léteznek olyan régóta ismert gyógymódok, amik még mindig sokak előtt ismeretlenek, pedig akár már évezredekkel ezelőtt is népszerűnek és hatékonynak bizonyultak más kultúrákban.

Ki gondolná, hogy egy fa gyantája megoldást jelenthet bármilyen egészségügyi problémára?

Görögországban és a Közel-Keleten gondolják, hiszen a Pistacia Lentiscus fa gyantáját természetesen gyógyszerként tartják számon, ami megoldást nyújt a gyomor különféle betegségeire, illetve az emésztési problémákra. Míg Európában ez a természetesen eredetű, ma már – az egyszerű adagolást elősegítendő – tabletta formájában is elérhető termék főként táplálékkiegészítőként ismert, olyan képességei is vannak, amik ezen a funkcióján jóval túlmutatnak.

A Hiosz szigetének déli részén termő fa gyantája, a masticha a helikobaktérium okozta betegségekben is eredményesen alkalmazható, mellékhatások nélkül. Több kutatás pozitív vizsgálati eredményeket tud felmutatni a hioszi masticha teljesítményével kapcsolatban.

Hatékony eszköze a kezeléseknek tehát a komolyabb problémákra, mint például a Crohn betegség, és nem csak megelőzés, hanem állapotjavulás is elérhető a gyomorgyulladás, gyomorfekély, gyomorrák esetében is.

Hogy pontosan milyen előnyei vannak a hioszi mastichának?

Csökkenti a helicobacter pylori baktériumok számát, sikeresen redukálja a gyomorégést, a vastagbél működését is támogatja, mindemellett pedig enyhíti a gyomorfájdalmakat. Antibakteriális, antiszeptikus és antimikotikus hatású természetes gyógyszer.

A beszerzésével kapcsolatban arra fontos figyelmet fordítani, hogy ne essünk áldozatul a piac széles termékkínálatában ugyan megtalálható, de eredményeiben a hioszi masticháét meg sem közelítő egyéb fa gyantájából, illetve mandulából vagy fenyőmagból előállított termékeknek.

Összefogás hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére

Összefogás hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére

Accu-Chek - humorral a cukorbetegség ellen

Accu-Chek