in

Összefogás hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére

Gyógyszerészi Kamara, gyógyszer nagykereskedő és gyógyszergyártói összefogás

Összefogás hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére
Összefogás hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére

A Magyar Gyógyszerészi Kamara, a Viridis Pharma, illetve a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 3 420 000 Ft értékű ComVIT complex étrend-kiegészítő filmtablettát adományozott a Symphonia Alapítvány részére.

Az alapítvány hátrányos helyzetű fiatalok (1800) számára teszi lehetővé az ingyenes zenetanulást a társadalmi esélyegyenlőség elősegítésére.

Az Adományozók az adománnyal az Alapítvány által támogatottak egészségének megőrzését kívánják segíteni. A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. által kifejlesztett és gyártott ComVIT complex étrend-kiegészítő filmtabletta hozzájárul az immunrendszer optimális működéséhez.

Az ünnepélyes adomány átadására a Viridis Pharma bekecsi telephelyén került sor, 2021.05.28.-án, amelyen részt vettek Dr. Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Dr. Kupper András a Symphonia Alapítvány elnöke.

Az adományt a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. részéről Dr. Ács Zoltán és Dr. Greskovits Dávid ügyvezető igazgatók, a Magyar Gyógyszerészi Kamara részéről Dr. Hankó Zoltán kamarai elnök, illetve a Viridis Pharma részéről Dr. Nyíri László felügyelő bizottság elnöke, Tomkovicsné Fidrus Anna, a Viridis ügyvezetője, Dr. Bódis Csaba: a Viridis kereskedelmi igazgatója adták át.

Összefogás hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére

További egészségügyi hírek

Vegan Hamburger? Saját érdekünkben alaposan ismerjük meg az új élelmiszereket

Saját érdekünkben alaposan ismerjük meg az új élelmiszereket

Masticha: természetes megoldás a gyomor betegségeire

Természetes megoldás a gyomor betegségeire