in

Mik tartoznak a professzionális takarítóeszközök közé?

Mik tartoznak a professzionális takarítóeszközök közé?
Mik tartoznak a professzionális takarítóeszközök közé?

Vannak háztartási és ipari célra szánt, de igazi professzionális takarítóeszközök is a piacon. De mit is jelent ez a megnevezés? Mit takar? Mitől profi? És miért érdemes ezeket választani? Lássuk!

Takarítóeszközök

Vannak egyszerű felmosófejek, de profi padlótisztítók is, hogy a speciálisan az élelmiszeriparban használt eszközökről ne is beszéljünk. Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. takarítóeszközeit böngészve látható, hogy számtalan megoldás közül választhatunk. A háztartásokba szánt alapfelszerelésektől kezdve az ipari környezetbe is tökéletesen helytálló darabokig.

Alapvető takarítóeszközök

Mivel maga a takarítás során elvégzendő feladat is nagyon szerteágazó, így az ehhez használandó eszközök sora is nagyon hosszú. Az egyes részfeladatokhoz speciálisan kialakított kellékekre van szükség.

Legyen szó padló, fal- vagy üvegfelületek tisztításáról, nem azonos az eszközigény. Padlók esetén például nagyobb sörtevastagságú seprűk, illetve felmosók használhatóak. Ablakfelületek esetén ablakvizezőre és lehúzóra van szükségünk a gyors és hatékony munkához. A szivacsok, kendők és kefék pedig jól használhatóak szaniterek, konyhai felületek és egyéb kisebb részek takarítása során.

Professzionális takarítóeszközök

Ezek a kiegészítők kiemelkedő anyagminőséggel rendelkeznek, nem igazán nevezhetőek háztartási termékeknek. Jellemzően nagyobb felületek rendszeres takarítása során érdemes őket használni. Fokozott és tartós igénybevételre tervezték őket, egy tisztítást követően gyakorlatilag azonnal újra munkára foghatóak.

Intézmények (önkormányzatok, iskolák, egészségügyi intézmények, stb.) esetén nagyon jó választás például egy jól felszerelt takarítókocsi, melyez szokás felmosókocsinak is nevezni. Ezek jellemzően két vödörrel vannak ellátva, így mindig van kéznél tiszta víz is, nem csak a már használt, szennyezett. De nemcsak a felmosáshoz szükséges eszközök találhatóak meg rajta, hanem minden más is, ami a napi takarításhoz szükséges: tisztítószerek, kefék, kendők, szivacsok, stb. Egy professzionális takarítókocsin nyéltartó, szemeteszsák és akár szennyeszsák is megtalálható. Kerekeinek köszönhetően pedig könnyen mozgatható.

Egy profi szett tartalmaz széles tolóseprűt, lapos felmosó mopot a padlóhoz, mikroszálas kendőt a felületek takarításához, szivacsokat a vízkő, szappan és zsír ellen. Az ablaktisztításhoz pedig ablakvizezőt és ablaklehúzót.

Ezeken kívül a piacon kaphatóak még további, speciális eszközök is: portalanító kefék, padlótisztító dörzs pad-ek, speciális kefék, stb. Szabadon választhatunk közülük az igényeinknek megfelelően.

Innovatív takarítóeszközök

Az innovatív takarítóeszközök nagyban megkönnyítik a tisztítási feladatok ellátását. Például a csavarókosaras felmosóvödrök helyett érdemes forgófejes és lapos felmosókat választani, melyek használata sokkal könnyebb és hatékonyabb is egyúttal.

Ha szükségünk van professzionális megoldásokra, akkor válasszuk azokat. De otthon is élhetünk az innovatív megoldásokkal.

Hogyan fogjunk neki a kerítésépítésnek?

Hogyan fogjunk neki a kerítésépítésnek?

Visszér kezelése

Visszér kezelése