in

Huawei Scale 3 okosmérleg már wifin is

A Huawei Scale 3 minden korosztálynak személyre szabottan segít az egészség megőrzésében

Huawei Scale 3 okosmérleg már wifin is
Huawei Scale 3 okosmérleg már wifin is

Tizenegy testmutatót, többek között a testtömeg indexet, testzsírszázalékot, vázizom tömeget és a csontok ásványi anyagának összetételét is méri a legújabb Huawei okosmérleg.

A Scale 3 pillanatok alatt felismeri a mérlegre álló felhasználót, személyre szabva jeleníti meg a legfontosabb egészségügyi mutatókat és segít azok optimális szinten tartásában. Az adatokat – a felhasználó engedélyét követően – szinkronizálja az okostelefonon található alkalmazással wifin, vagy Bluetooth-on keresztül. Integrálja a súlymérés, a négyelektródás testzsír-mérés és a pulzusmérés funkcióit, és egyszerre akár 10 felhasználói profilt is kezel.

A Huawei legújabb okosmérlege az egész családnak segíthet egészsége megőrzésében. A Scale 3 súly érzékelésekor azonnal bekapcsol és korábban rögzített adatok alapján automatikusan beazonosítja a használóját, és az életkorához társítva végez különböző méréseket – legyen szó a család bármely tagjáról.

Professzionális mérés

A Scale 3 egyszerre 11 testmutatóról ad információkat, melyek pontosságát az egészségügyi adatokon alapuló algoritmus garantálja. A súly, a BMI (testtömeg-index), a testzsír százalék, a zsírmentes tömeg, a vázizom tömeg, a testvíz százalék, a fehérje, a csont ásványianyag-tartalom, a zsigeri zsír, az alap anyagcsere és a pulzusszám mérésekor a különböző korcsoportoknak más-más értéket emel ki: kamaszoknak testzsírszázalékot, hogy tükrözze fizikai fejlődésüket. A fiataloknak testzsírszázalékot és alap anyagcsere arányt az alakjuk megtartásához, míg a középkorúaknak és időseknek a zsigeri zsírt, a vázizom tömeget és a csontok ásványi anyag tartalmát a betegségek elkerülése érdekében.

Emellett segít az alap anyagcsere funkció, a napi táplálékbevitel és a test ideális mozgásmennyiségének kiszámításában az egészség megőrzéséhez és a test még hatékonyabb fejlesztéséhez.

Egyszerű mérés minden családtag számára

A Scale 3 a Bluetooth kapcsolat mellett már a wifihez csatlakozva, okostelefonos alkalmazás megnyitása nélkül is működik. A korábbi adatok alapján a mérleg intelligensen képes azonosítani a felhasználókat, és a mérési adatokat a megfelelő személyek okostelefonos alkalmazásába továbbítja.

A testsúly, a testzsír, valamint az egyéb fitnesz- és egészségi adatok mellett elemez és javaslatokat tesz, valamint testzsír-mérési jelentéseket készít, amelyek segítenek pontosabb képed adni a test fittségét és egészségi állapotát illetően. A felhasználó hozzájárulását követően az eredményeket Bluetooth-on keresztül szinkronizálja a Huawei Health alkalmazással. Wifi kapcsolat esetén pedig automatikusan feltölti azokat a Cloud szolgáltatásba, és szinkronizálja a Huawei Health alkalmazással.

A Scale 3 letisztult, modern megjelenése mellett biztonságos is. A mérleg rövid lábai segítenek megakadályozni a borulást, a kopásálló szilikon gumi pedig a csúszást, míg az elektródalemezeket úgy alakították ki, hogy az minden korosztály lábának alakjához és méretéhez passzoljon.

A mérleg tulajdonosai még a vendégeik megfelelő közérzetéről is gondoskodhatnak. Az úgynevezett Látogató mód használatával a Huawei Egészség App-on keresztül a vendég-felhasználókkal is könnyedén megoszthatók az eredmények a mérést követően.

Árak és elérhetőségek

A Huawei Scale 3 fehér színben érkezik a hazai piacra. A termék a Media Markt, a 220 Volt és a Ramiris Kft. üzleteiben megvásárolható február 22-től, bruttó 9.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

 

Jelentem

Ön mit gondol erről?

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0
Az alultápláltság akár 20%-kal is csökkentheti a túlélési esélyeket

Az alultápláltság és a túlélési esélyek

Az egészséges ember szíve is károsodhat COVID-19 kapcsán

Az egészséges ember szíve is károsodhat COVID-19 kapcsán