in

Gyermekágyi lázban ég az egészségügy

Elismerő oklevelet és pénzjutalmat adott át Szita Károly polgármester az egészségügyben magas színvonalon dolgozóknak a Semmelweis napon a Kapos Hotel kristálytermében.


Kaposvár évek óta díjazza azokat, akik munkájukkal segítik a megyeszékhelyen élők egészségmegőrzését, gyógyulását.
– Beteg az egészségügy, így Semmelweis emléknapján mondhatjuk azt is, hogy gyermekágyi lázban ég, mert sokan hozzányúltak sebeihez szennyes, mocskos kézzel, és nem fogadták meg a hivatásrendi kamarák tanácsait és a szakma kéréseit, ajánlásait sem – mondta az ünnepségen Dr. Heintz Tamás. Az országgyűlési képviselő szerint maga a szakma is gyógyításra szorul, s ez nem várathat magára.

Az ünnepi beszéd után Szita Károly polgármester gratulált az egészségügy területén dolgozó, oklevéllel díjazott munkatársaknak. A város vezetője pénzjutalmat adott át azoknak, akik odaadásukkal, magas színvonalon végzett munkájukkal segítik a kaposváriak egészségmegőrzését és gyógyulását.

Elismerő oklevelet kapott:

Pintér Károlyné védőnő, Gyertyás Rita asszisztens, Dr. Bognár Márta gyermek háziorvos, Boros Csilla asszisztens, Dr. Kuczkó Mária felnőtt háziorvos, Dr. Horváth Ágota felnőtt háziorvos, Hartmann Jánosné asszisztens, Dr. Balatoni Etelka fogorvos, Csimáné Zsiga Judit asszisztens.

Az ünnepség résztvevőit a Déryné Vándorszíntársulat tagjai negyedórás műsorral köszöntötték.

Forrás: http://onkormanyzat.mti.hu/

AnyScan, a nukleáris medicina mérföldköve

Pramipexol hatóanyagú szer a Parkinson kór minden stádiumában

Pramipexol hatóanyagú szer a Parkinson kór minden stádiumában