in

Érezze jól magát Zalakaroson!

Érezze jól magát Zalakaroson!
Érezze jól magát Zalakaroson!

Zalakaros a gyógyvizei mellett számos érdekes programmal, illetve kikapcsolódási lehetőséggel várják a látogatókat, így érdemes ezek között is körülnézni. Ezen események egész évben a látogatók rendelkezésére állnak, így Önnek sem érdemes kihagynia őket!

Izgalmas Ökopart

Zalakaroson a Termáltó, illetve az Ökopart is tárt karokkal várja a turistákat. Érkezés után felmehetünk a 15 méter magas kilátótoronyba, ahonnan páratlan kilátás tárul elénk. Szeretné több napon keresztül is megcsodálni Zalakaros szépségeit?

Nézzen szét a Hotel Karos Spa Zalakaros programajánlatai között, ahol biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő lehetőséget!

Az Ökoparton egy érdekes tanösvényen is végigsétálhatunk, ahol a különféle állomásoknál hasznos információkkal is gazdagodhatunk. A fapadlón igazán közel kerülhetünk a növényekhez, így közeli kapcsolatot teremthetünk a természettel. Ez különösen jó lehet a gyermekeknek, hiszen már kicsi korukban megszerettethetjük velük a természetet.

A padokra leülve hegyezhetjük füleinket az erdő hangjaira, tavasszal pedig a madarak csicsergésére is felfigyelhetünk. Az erdő minden évszakban megmutatja nekünk a maga szépségét, így akármikor is járunk erre, érdemes rászánni egy kis időt a napunkból.

Igazi gyermekbirodalom

Az Ökoparton a kisebb gyermekek is jól érezhetik magukat. Az egyik égerfa tövében egy szépséges tündért tudnak megtekinteni, mely biztosan elbűvöli majd a kislányokat. Továbbá jó időben a tóparti játszótér is rendelkezésünkre áll, ahol csemetéink hasznosan el tudják tölteni az időt a szabadban.

A felnőttek pedig ez idő alatt tanulmányozhatják a növényekről szóló információs táblát, ha esetleg nem ismernék fel őket. Így garantáltan nem fog unatkozni a család egyik tagja sem.

Ha az utunkat újra a fogadóépület felé vesszük, akkor egy izgalmas sövénylabirintus is vár minket. Itt is hasznosan elidőzhetünk, és versenghetünk rajta gyermekeinkkel, hogy kinek sikerül legelőször kitalálnia a rengetegből.

Így tehát egészen ingergazdag környezetben tölthetjük az időnket, mellyel jól le tudjuk fárasztani az örökmozgó gyermekeket, így utána könnyebben fog menni majd a pihenés. Miután kitaláltunk a labirintusból, indulhatunk is a következő állomásunk felé.

Dotto busszal a városban

Ha esetleg elfáradtunk, vagy csak egy új módszert is ki szeretnénk próbálni, akkor érdemes kipróbálni a városnézést dottoval. Ezután pedig finom borokat kóstolhatunk különböző pincékben, így ha kedveljük ezt a nemes italt, akkor ez kitűnő program lehet számunkra. A kalandbuszt pedig a gyermekek is biztosan izgatottan fogadják majd.

Zalakaros tehát az év minden napján izgalmas hely a látogatók számára. Így érdemes Önnek is felkeresnie akár családjával, akár párjával, hiszen mindenki megtalálja a számára ideális programokat, látnivalókat.

Ismerje meg Ön is ezt az érdekes városkát az ország nyugati felében, és látogasson el ide pár nap erejéig! A gyógyvíz és a természet kombinációja testileg, illetve lelkileg is feltöltődést biztosít!

Milyen kiegészítőkről kell gondoskodnunk hőszigetelésnél?

Milyen kiegészítőkről kell gondoskodnunk hőszigetelésnél?

Az 5 legjobb egészségügyi marketingtrend 2023-ban

Az 5 legjobb egészségügyi marketingtrend 2023-ban