in

Egymilliomodik vércukormérő

2010. április első napjaiban legördült a 77 Elektronika Kft. gyártósoráról az 1 000 000 Dcont vércukormérő készülék.
A készülék, egy Dcont Partner készülék, mely a vállalat 59. modellsorozatát képviseli.

A 77 Elektronika több mint 24 éve fejleszt és gyárt vércukormérő készüléket, mind a hazai cukorbetegek részére, mind nemzetközi piacokra. A 77 Elektronika Kft. 100%-ban magyar családi vállalkozás, és a több mint 300 főt foglalkoztató vállalat ma is teljes egészében az alapító család tulajdonában van.

A vércukor önellenőrzés képezte az alapját az elmúlt két évtizedben végbement forradalmi változásoknak a diabétesz kezelésében. Magyarországon a vércukor önellenőrzést elsőként a 77 Elektronika Kft. tette széles körben lehetővé a magyar cukorbetegek számára. Ezt úgy tudta elérni, hogy a magyar piacra olyan magas szintű minőségi termékeket tudott folyamatosan biztosítani, melyek bármelyik nemzetközi szabványnak megfelelnek, ugyanakkor az áruk mind az OEP mind a betegek részére megfizethető volt azáltal, hogy a hasonló minőségű „nyugati” termékek árszintje alatt.

A vállalat 3 -4 évente jelenik meg új rendszerekkel, mindig szem előtt tartva stratégiájának fő szempontját, hogy a készülékhez tartozó tesztcsík csak jó nevű európai gyártó alapanyagából származhat. Így biztosítja, hogy csak a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb rendszer kerüljön a magyar cukorbetegek kezébe. A múlt bizonyította, hogy a vállalat termékei stabil, biztos megoldást nyújtanak a cukorbetegek részére, miközben számos külföldi cég képviselete sokat ígérve felbukkant, majd, ugyanúgy ahogy jöttek, el is tűntek a piacról, hátrahagyva számos csalódott cukorbeteget.

Bár a nemzetközi piacokra igény szerint szállítanak „távol-keleti” alapanyagból készült tesztcsíkokat is, azonban ezen tesztcsíkok magyarországi bevezetésére, a több mint húsz év alatt elért kedvező ár és magas minőségi színvonal megtartása miatt nem gondolnak. A vállalat számára továbbra is csak a minőség és a magyar cukorbetegek érdeke számít.

A 77 Elektronika a magyar Findrisc kockázatalapú szűrés támogatója. A Dcont Partner gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

További információ:

77 Elektronika Kft.

Szaküzlet és Szerviz:

1116 Budapest,

Fehérvári út 98. Tel.: 1/206-1480

E-mail: dcont@e77.hu

Ingyen hívható zöldszám: 80/27-77-77

Forrás: http://www.tveger.hu


 

 


115867946163.5655.1371133545

A megelőzéstől az akut ellátásig kardiológiai konferencia Egerben

A térdízületi kopás (gonarthrosis) a mozgásképességet veszélyezteti