in

A gyógyító fény lett a legjobb bőröregedésgátló

A gyógyító fény lett a legjobb bőröregedésgátló
A gyógyító fény lett a legjobb bőröregedésgátló

Otthoni használatra is ajánlott innovatív technológia- Idén egy speciális lámpa nyerte el az év legjobb bőröregedésgátló készülékének járó díjat. A 2014 októberében, a 2. Európai Esztétikai és Bőröregedés Elleni Orvostudományi Konferencián (AMEC) kiosztott elismerés egy egyedi, sajátos működésen alapuló készüléket illet.

A nemrég továbbfejlesztett Bioptron fényterápiát a bőröregedés elleni kezelések között eddig is piacvezetőként tartották számon, az AMEC konferencián egy nemzetközi orvos csapat által értékelt eszköz melletti bizonyítékok köre tovább bővült. A Bioptron fényterápia jótékony hatást gyakorol a bőr speciális sejtjeire, a fibroblasztokra. Ennek hatására a kollagén és az elasztin termelés nőni kezd, ez a két fehérje kezd el fogyni először az öregedő és a napfénytől károsított bőrből, ami sajnos az öregedés jeleit egyből láthatóvá is teszi. A Bioptron az orvosi alkalmazású fényterápia szinonimájaként is ismert, napi 10 perces kezeléssel már óvhatjuk magunkat a nemkívánatos ráncoktól.

Az AMEC konferencia a legrangosabb szakmai esemény a témában, a díjat éveként ítéli oda egy független szakemberekből álló, nemzetközi bizottság, hosszas vizsgálati folyamatok után.

Az anti-aging hatás mellett persze nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy az inkoherens és polikromatikus polarizált fény további pozitív változások előidézésére is képes a szervezetben. A non-invazív, fájdalommentes kezelésnek köszönhetően a gyulladások, sportsérülések, derék- és hátfájdalom, mitesszerek, bőrgyulladások és egyéb bőrpanaszok, illetve a modernkori betegségek, a szívroham, az agyvérzés és a rák kialakulásának megelőzéséért is tehetünk.

A javuló mikrokeringés, a megnövelt sejtaktivitás, az erősödő immunrendszer és a gyorsabb szövetregenerálódás pedig azonnal érezhető minőségi javulást eredményezhet, így nem véletlen, hogy a világ 60 országában, 3 millió ember használja a készüléket. A Bioptron fényterápia természetesen nem csodaszer, de fontos kiegészítő terápiás eszköz lehet a fent említett problémák esetén.

A Bioptron fényterápiás készülék polarizált fény segítségével fejti ki jótékony hatását. A fény a sérült sejtek mélyére hatol, javítja a mikrokeringést, növeli a sejtaktivitást, hidratáltabbá teszi a bőrt, fokozza a kollagén- és elasztinszintézist, a szövetregenerálódást és javítja az immunrendszer működését, valamint látványosan fiatalítja a bőrt. A ráncok halványabbá válnak, a bőr visszakapja ragyogását és tömörebb lesz, ráadásul a használt kozmetikumok jótékony hatását is erősíti. Az anti-aging hatás mellett a polarizált fény további pozitív változásokat is képes előidézni a szervezetben – ilyenek például a gyulladások, derékfájdalmak, sportsérülések gyógyítása.

Hazánkban is megjelentek az Egészséges Kasszák - A Lidl Magyarország elsőként vezette be

Hazánkban is megjelentek az Egészséges Kasszák – A Lidl Magyarország elsőként vezette be

Hiteles egészségügyi információk mobilon?

Hiteles egészségügyi információk mobilon?