in

A zsír lehúzása okos döntésekkel

A zsír lehúzása okos döntésekkel
A zsír lehúzása okos döntésekkel

A zsír lehúzása? Bár ez az elképzelés elég furcsán hangzik. Azonban a “Fat Flush Plan” (vagyis a Zsír Lehúzás Terv) segíthet újraformálni a tested, miközben méregteleníti a szervezetet.

Ez egy alacsony kalóriatartalmú, három fázisú diéta, amit egy tálplálkozástudós, Ann Louise Gittleman, Ph.D., C.N.S. hozott létre.

A terv első fázisa, aminek a “Two-Week Fat Flush” (vagyis Kéthetes zsír lehúzás) a neve, 14 napig tart. Arra hivatott, hogy hirtelen fellendítse a fogyásodat.

A második fázis, a “The Ongoing Fat Flush” (vagyis A Folyamatban Levő Zsír Lehúzás). Segít folytatni a súlyleadást. Majd a harmadik fázis, a “The Lifestyle Eating Plan” (vagyis az Életmód Étkezési terv) mindennek fenntartására koncentrál.

A zsír lehúzási terv arra lett tervezve, hogy növelje az anyagcserét, kiöblítse a felfúvódást és egy lökést adjon a zsírégetési folyamatnak. A terv középpontjában a kiegyensúlyozott életmód népszerűsítése és az egyszerű egészséges szokások ösztönzése iránti elkötelezettség áll. Ezek azok, amik manapság egyre inkább háttérbe szorultak a modern és hektikus mindennapi életünk miatt.

A terv minden egyes fázisa, minden szempontból arra összpontosít, hogy ezt a célt teljesítsd. Hasznos esszenciális zsírok, protein mennyiség, antioxidánsban gazdag zöldségek, mérsékelt mennyiségű gyümölcs, kalóriaégető gyógy- és fűszernövények, tisztító, vízhajtó italok, mozgás, naplóvezetés és alvás. Mindezzel foglalkozik a program.

A kéthetes zsír lehúzás napi szinten 1100-1200 kalórián alapszik. Úgy lett tervezve, hogy gyorsan beindítsa a fogyást, drámai eredményeket érjen el. Ez átalakítja a tested azáltal, hogy a test kedvenc zsír raktározó helyein gyorsítja a zsírégetést: a csípő, a combok és a fenék.

A következő lépés a ˝Folyamatban levő zsír lehúzás˝, azoknak az egyéneknek, akik az eddiginél több súlyt szeretnének leadni, de emellett egy mérsékeltebb tisztító programot szeretnének követni. Változatosabb étrendet szeretnének úgy, hogy közben folytatják a fogyást.

A program ezen része a folyamatban levő fogyásra lett tervezve, naponta körülbelül 1200-1500 kalóriával. Ezt a fázist kell követni, amíg el nem éred a kívánt súlyt vagy méretet.

Az ˝Életmód Étkezési Terv˝ a karbantartási program az egész életre szóló súlykontroll érdekében. Ennél a fázisnál már több mint 1500 kalória engedélyezett naponta, és egy alapvető élethossziglani étkezési programot biztosít, ami növeli az életerőt és jólétet.

Itt hozzá lehet adni akár két tejterméket és két extra barátságos szénhidrátot. A harmadik fázis barátságos szénhidrátjai szélesebb választási lehetőséget jelentenek a keményítőt tartalmazó zöldségek és a nem glutén hipoallergén gabonák közül. Az ételeket mindig egyenként vezetik be, ezzel biztosítják, hogy ne legyen semmilyen allergiás reakció, és a szervezet el tudja viselni az ételt.

A zsír lehúzása okos döntésekkel

Táplálék valódi élelmiszerekből? Az egy nagyon jó szokás!

Táplálék valódi élelmiszerekből? Az egy nagyon jó szokás!

A Hay-diéta javítja a test kémiai állapotát

A Hay-diéta javítja a test kémiai állapotát