in

Vajon mit mondana egy baba, ha a pihenőszékekről kérdeznénk?

Vajon mit mondana egy baba, ha a pihenőszékekről kérdeznénk?
Vajon mit mondana egy baba, ha a pihenőszékekről kérdeznénk?

Szerencsére napjainkban praktikus babatermékekből nincs hiány, sok olyan eszköz létezik, amelyek megkönnyítik a mindennapos tevékenységeket.

Ilyenek a babák kényelmét szolgáló modern pihenőszékek is, melyekből a csöppségek vidáman tekinthetnek ki a környezetre, míg a szülők apró-cseprő dolgaikat végzik.

Milyen egy jó pihenőszék?

Ha megkérdeznénk egy kisbabát, miben a legjobb pihenni, nézelődni, biztosan azt mondaná, hogy nézzük meg a Baby Lion webáruház pihenőszék kínálatát, és egyből tudni fogjuk a választ. Itt ugyanis olyan modern modellek kaphatók, amelyek tökéletes kényelmet biztosítanak, stabilak, tartósak és 100%-ban biztonságosak.

Egy jó pihenőszéknek számos ismérve van még, de a fentebb felsoroltak talán a legfontosabbak. A lehúzható, mosható huzat, a szép dizájn csak hab a tortán.

Mivel többféle típusa is létezik ezeknek a pihenőszékeknek, érdemes alaposan szétnézni a kínálatban és a legmegfelelőbbet kiválasztani. Van, amelyik rezeg is, másokra függőjátékok is felszerelhetők. Mindegyik hordozható, így a babát könnyen át tudjuk vinni velük az egyik helyiségből a másikba.

Hogy közelebbről is lásd, mi jellemzi a modern székeket, segítségképpen bemutatunk két kedvelt modellt.

Lionelo rezgő pihenőszék

Az egyik legnépszerűbb márka, ami elérhető a Baby Lion webáruházban, az a Lionelo. Minőségi termékeik sok szülőt meggyőztek már, így a rezgő pihenőszékekben sem kell csalódnunk.

A Lionelo Pascal rezgő pihenőszék háttámlája 4 pozícióba állítható, így akár aludni is tud benne a baba. Már újszülöttkortól használható, 9 kg-ig terhelhető. 5 pontos biztonsági öv van benne, így biztonságosan rögzíthető a csöppség. A párnahuzatok moshatók, bőrbarát anyagból készültek.

Különlegessége a pihenőszéknek, hogy több dallamot is képes lejátszani, ezzel is lehet altatni, megnyugtatni a babát. Fent függőjátékok is vannak, amelyek szintén le tudják kötni a picur figyelmét.

A rezgő pihenőszék ideális választás azért is, mert csúszásgátló burkolata van, könnyen stabilizálható, és egy mozdulattal összecsukható. Sőt, szét is szerelhető szerszámok nélkül, így utazáskor is magatokkal vihetitek.

Momi Lami elektromos pihenőszék

A Baby Lionnél elektromos pihenőszék is kapható, amely akkumulátorról vagy tápegységről működtethető. A ringatás megnyugtatja a kicsit, ugyanúgy érzi magát, mint az anyaméhben. A jó kialakítású elektromos pihenőszékben egyébként is kényelmes a fekvés: a huzat itt is puha és mosható, a bársonyos belső bélés segíti az elalvást.

Kupola, szúnyogháló, tépőzárral feltehető játékok is járnak a székhez. Ez a modell is képes dallamokat lejátszani, ugyanakkor a motor hangja csendes. Könnyű így álomba ringatni a csöppséget.

A felsoroltakból is látható, hogy a pihenőszékek mennyire praktikus megoldást nyújtanak: amíg a szülők tesznek-vesznek a baba biztonságos módon, jókedvvel pihenhet, játszhat, nézelődhet anélkül, hogy kézben kellene tartani.

Ha a babák beszélni tudnának, ők is elmondanák, mennyire jól érzik magukat egy komfortos pihenőszékben.

Marketingügynökség

Marketingügynökség

Apple Tok

Apple Tok