in

Teljes fogatlanság rehabilitációja a modern implantológia segítségével

Teljes fogatlanság rehabilitációja a modern implantológia segítségével
Teljes fogatlanság rehabilitációja a modern implantológia segítségével

Az elvesztett fogak pótlására a legideálisabb, legkorszerűbb megoldást az implantátumok jelentik, épp ahogyan a teljesen fogatlan állapot helyreállítása esetében is.

Ilyenkor 4-8 db implantátum behelyezésével fix híd készíthető; alul akár 3 implantátum is elegendő lehet.

A modern implantológiai eljárásoknak köszönhetően a magabiztos mosoly visszaszerezhető!

Csontpótlás nélküli speciális beavatkozás

A teljes fogatlan állapot orvoslására kifejlesztett eljárás, a Halász Klinika speciális implantátumos kezelése remek megoldást kínál azok számára is, akiknek egészségügyi okokból nem javasolt csontpótlásos procedúra, vagy nem rendelkeznek elegendő csontszövettel. A teljes fogatlan állapot helyreállítására egy korszerű, költséghatékony megoldást kínálnak, csontpótlás nélkül. Ilyen az All-on-4 eljárás, melynél állcsontonként 4 db implantátum révén 12 tagú fix híd építhető, ezáltal egy sokkal költségkímélőbb és gyorsabb megoldással történhet a rehabilitáció.

További előnyei, hogy már egy nap leforgása alatt fix fog készíthető, ennek köszönhetően eldobható a protézis. Az alsó állcsont érintettsége esetén közel 100%, hogy nem lesz szükség csontpótlásra. A kezelés révén megakadályozható az állcsontok leépülése is. Esztétikus, szép, tartós eredménnyel számolhatunk, 10 év garanciával, mely az eddig ismert esetek alapján 20 évre is tehető.

A hosszú távú gondtalan mosoly megteremthető, csupán cselekvés és elhatározás kérdése. Minél hamarabb történik meg a beavatkozás, annál nagyobb a sikeres kezelés esélye.

Implantációs eljárások a fogatlanság kezeléseként

A fogpótlások komplex, összetett beavatkozások, melyekhez elengedhetetlen a speciális szaktudás, valamint a sok éves tapasztalat. Nagyon fontos tehát olyan klinikát választani, ahol élen járnak az implantológiai fogászati kezelésekben, mint például a Halász Klinika. A tökéletes eredmény egyedül fogbeültetésben jártas profi szakemberek révén valósítható meg kifogástalanul.

Természetesen a szaktudásuk és tapasztalatuk mellett egy ideális állapot is szükséges, amikor még elvégezhető a beavatkozás. Sajnos előfordulhat, hogy már nem lehet helyreállítani költséges, többlépéses procedúrák nélkül. Ennek kiküszöbölése érdekében célszerű mielőbb elvégeztetni az implantátumok behelyezését, melyekre fix híd kerülhet, így az utált protézis is kiiktatható rövid időn belül.

Fogpótlások bőséges kínálata

Másik érv, ami a klinika mellett szól, hogy bőséges a választási opció fogbeültetések terén, így mindenkinek lehetősége nyílik kiválasztani a maga számára ideálisat ár, esztétika és tartósság alapján.

A szakképzett, profi csapat révén a fogpótlások gyakori problémái is elkerülhetők, mint például a törések és kerámia lepattogzások.

A magabiztos, ragyogó mosoly visszaszerezhető a modern implantológiai eljárások széles választékának köszönhetően.

Természetes segítség az ADHD betegségben szenvedőknek 

Természetes segítség az ADHD betegségben szenvedőknek 

A fogszuvasodás 6 árulkodó jele

A fogszuvasodás 6 árulkodó jele