in

Indiso egészségügyi eredmények, külföldön is felfigyeltek rá

Indiso
Indiso

Az alsó- és felső légúti betegségek Magyarországon és Európában egyaránt hatalmas problémát jelentenek, de ezek kezelésére a gyógyszerek mellett létezik természetes, gyógyszer- és mellékhatás mentes terápia is, melynek hatékonyságát immár vizsgálatok is bizonyítják. Például az Indiso…

Német, angol és amerikai internetes oldalakon — közel 200, főként hír- és egészségügyi oldal — is beszámoltak az Indiso egészségügyi száraz sóterápia hatékonyságát bizonyító, orvosok által végzett vizsgálatokról.

Ez Magyarország első, orvosok által is elismert és támogatott egészségügyi száraz sóterápiája. A szegmensben egyedüliként olyan száraz sóterápia, melynek hatékonyságát tüdőgyógyász szakemberek által végzett, több hónapon át tartó vizsgálat is bebizonyította: 2015 márciusától a Pest Megyei Tüdőgyógyintézet törökbálinti intézményében néhány, de jelentős gyermekpopulációt érintő betegségcsoport képviselőin vizsgálták a hatását. A cikkekben idézik Dr. Laki István, a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet gyermekosztályának osztályvezető főorvosának és Dr. Várdi Katalin, a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet Légzésrehabilitációs osztályának osztályvezető főorvosának a véleményét a terápiáról.

Beszámolnak arról is, hogy 2015-ben az Indiso hálózat tovább bővült, az ország több pontján nyílt új Sóklinika, céljuk pedig a következő években tovább növekedni, terjeszkedni, a magyarországi tapasztalatokat felhasználva és azokra építve 2017-től akár egy külföldi franchise rendszerben működő hálózat elindításával.

Indiso egészségügyi eredmények: Már külföldön is felfigyeltek rá!*

(*A légúti betegségek közismerten leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia. A kifejezés görög eredetű, múltját egészen az ókori Görögországig vezethetjük vissza. Ekkor figyelték meg először jótékony hatását légúti problémák esetén, és már a középkorban terápiás céllal alkalmazták a szerzetesek. Részletesebb megfigyelések és kutatások az 1800-as évektől állnak rendelkezésre, amikor lengyel sóbánya munkások között fedezték fel, hogy szinte egyáltalán nem fordult elő semmilyen tüdőbetegség, átlagos életkoruk messze magasabb volt a hasonló körülmények között élő emberekénél.

A természetes sóbánya gyógyító hatásának alkalmazása azonban sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a sóbányák mikroklímájának mesterséges előállítására, az Indiso SPELEO eljárás kifejlesztésére. A mostanra sokak számára elérhető terápia egy magyar kutató-fejlesztő csoport által kifejlesztett precíziós orvostechnológiai berendezésnek köszönhető.)

Fogászati csontpótlás, mint rutineljárás

Fogászati csontpótlás, mint rutineljárás

Orphanet és a Ritka Betegségek Világnapja 2016

Orphanet és a Ritka Betegségek Világnapja 2016