in

Egy uncia a megelőzés felér egy font gyógyítással

Egy uncia a megelőzés felér egy font gyógyítással
Egy uncia a megelőzés felér egy font gyógyítással

Manapság néha úgy tűnik, hogy minden sarkon van egy új tabletta vagy gyógyszer, ami azonnal meggyógyítja a betegségeket, kórokat vagy bármilyen más egészségügyi problémát, ha már egyszer a megelőzés elmaradt.

És bár a gyógyszerek valóban a kényelmesebb és könnyebb megoldásnak tűnhetnek, talán ideje leülni és kicsit elgondolkozni azon, hogy pontosan mit is adsz a testednek, amit nem kéne, vagy, hogy épp mi is az, ami hiányzik.

Tényleg minden tápanyagot megadsz a szervezetednek amire szüksége van ahhoz, hogy karbantartsa önmagát?

Az emberek többsége, miután végiggondolják, hogy miket esznek, rájön, hogy azok a döntések, amelyeket a kényelem és egyszerűség vagy akár idő megtakarítása érdekében hoztak meg, valójában nagyon hátrányosak voltak az általános egészségükre – a szervezetükre, elméjükre és lelkükre egyaránt.

A modern étrend többnyire a keményítő, cukor, és a sült és zsíros ételek túlzott fogyasztásából áll. Ennek az az eredménye, hogy az olyan betegségek mint a hipertónia (vagyis a magas vérnyomás), a diabétesz és az elhízottság, az Alzheimer kór és egyes rákok egyre gyakoribbá váltak és válnak.

Az egészséges ételek és a jó táplálkozás nemcsak abban segítenek, hogy egészségesek maradjunk, hanem segíthetnek küzdeni a betegségek ellen is.

Ehhez valószínűleg nem kell külön egészségboltba menni. Az ehhez szükséges összetevőket kaphatók a sima élelmiszerboltokban vagy esetleg a helyi piacokon is.

Ha igyekszel az új, egészséges, kiegyensúlyozott étrendedet a 14 szuperételre alapozni, a betegségek hátrányos hatásait le lehet lassítani, meg lehet állítani vagy akár még vissza is lehet fordítani.

És amikor ezekkel a tápanyagokban gazdag ételekkel táplálod a tested, a mentális képességeid is növekednek, és a lelki egészség is fokozódik. Továbbá ez, mivel a lelki egészség optimális, kihat majd a külsődre is, és a körülötted levők észre fogják venni, hogy boldog és nyugodt vagy és hogy a stressz szinted drasztikusan csökkent.

Tehát keresd meg a módját annak, hogy a mindennapi életedből az egészségtelen ételeket kizárd és szuperételekkel helyettesítsd. Ennek pedig az lesz a közvetlen eredménye, hogy a szervezeted, elméd és lelked mind egészségesebbek lesznek.

Rövidesen következik összefoglalónk ezekről a szuperételekről!

Egy uncia a megelőzés felér egy font gyógyítással

Egyre több kórházban van látogatási tilalom

Egyre több kórházban van látogatási tilalom

Szívinfarktus helyett

Szívinfarktus helyett