in

A legnépszerűbb sneakerek 2024-ben

A legnépszerűbb sneakerek 2024-ben
A legnépszerűbb sneakerek 2024-ben

A sneakerek évről évre jönnek és mennek. Mindig vannak olyan darabok, amikért kapkodnak a fiatalok, a sneakerheadek.

Szinte képtelenség követni az aktuális divatot, így most ebben szeretnénk segíteni azoknak, akik idén is trendik szeretnének maradni. A jó hír, hogy 2024-ben is akadnak olyan lépők, amelyek szinte bármilyen szett esetében jól mutatnak. De vajon miből válogathatunk? Érdemes mindig a legújabb szériás darabokat megvenni? Most mindenre fény derül.

Az alábbiakban a legnépszerűbb sneakereket mutatjuk be, amelyek 2024-ben kaphatóak.

A legfrissebb lépők sneakerheadeknek

Nézzük először azokat a darabokat, amik pár hónapja már kaphatóak, de még mindig nem mentek ki a divatból. A Tinker Hatfield által tervezett modell 1989-ben jelent meg a piacon, így újnak semmiképp nem mondható.

A True to Sole Air Jordan 4 mindig is a legnépszerűbb Jordan cipők között volt. A látható Air légbetét, valamint a közepes szármagasság megmaradt az előző szériából, de ez már egy sokkal robusztusabb kinézetet kapott. Az összhatás könnyed, az ikonikus hálós panelek és a jellegzetes, változatos fűzést lehetővé tevő pántok pedig csak hab a tortán.

A Jordan 4 sneaker OG színállásai esetében a sarokrész brutál nagy paneljeit a Nike Air felirat díszítette, később azonban ezt már Jordan feliratra cserélték. Talán meglepő, de a 4-es nem kizárólag Michael Jordan eredményes szezonja miatt lett népszerű. Látható volt ugyanis a Do The Right Thing című jelenetből is.

Retro Frozen Moments cw

A tavaly nyáron debütált Air Jordan 4 Retro Frozen Moments cw-t visszafogottan elegáns, bézs, világosbarna, valamint csontfehér színek jellemzik. Ezt a gyártó fekete és szürke elemekkel egészítette ki. Ez a lépő bármilyen szetthez remekül passzol, hiszen letisztult színeinek hála fekete-fehér, de még színes outfitekhez is jól mutat.

A Jordan 4-esek mostanában nagyot mennek, szinte minden újdonságot azonnal elkapkodnak. Az örök klasszikus az AJ1-esek mellett ma már számos helyen felfedezhetjük az AJ4-eseket, amiket a fiatalok gyakran viselnek tech fleece melegítőszettel, valamint cargo baggy nadrággal egyaránt. Nem ritka az sem, ha valaki oversize pólóval vagy hoodie-val hordja azokat. Tulajdonképpen mindegy, hiszen mindegyik megoldással tarolhatunk.

Idei újdonságok

Nem mehetünk el szó nélkül a februárban debütált Retro Bred Reimagined mellett sem, amely fekete, cementszürke, valamint piros színeivel nyűgözi le a sneakerheadeket. Ott van továbbá a Nike Dunk Low SE, amely egy igen jól összerakott, elérhető árú kosárlabda lépő. Alacsony és magas szárú kivitelben egyaránt kapható. Nagyon sok változata van, amit korábban még csak a deszkások viseltek előszeretettel, ma már viszont mindenki szívesen hordja. A Dunk jól viseli az extrém igénybevételt, olyannyira, hogy sok sportoló még mindig ebben nyomja.

Mediáció

Mediáció, párkapcsolati mediáció, válási mediáció

Hasznos tippek a kutyafekhely kiválasztásához

Hasznos tippek a kutyafekhely kiválasztásához