in

Webáruházat indít az Euromedic

Webáruházat indít az Euromedic
Webáruházat indít az Euromedic

Az Euromedic cégcsoport új internetes áruházzal erősíti pozícióját a hazai piacon. A magyar kórházak egyik legfőbb beszállítójaként az Euromedic csoport rendelkezik az ahhoz szükséges tapasztalattal és szakértelemmel, hogy online is kínáljon magas minőségű gyógyászati termékeket az egészségügyi piac valamennyi szereplője számára.

Az Euromedic Magyarország, mely hat, a magyarországi kórházpiac 70%-át ellátó vállalatot tömörít, hatalmas lépésre szánta el magát 20. évfordulója alkalmából, jelentős változásokat indítva el ezzel a hazai magán egészségügyi piacon. A több mint 150 dolgozóval és sok éves tapasztalattal rendelkező Euromedic ezentúl online is elérhetővé teszi termékeit és szolgáltatásait az egészségügyi szakma –orvosok, nővérek, terapeuták, fogorvosok, laboratóriumok, szanatóriumok, klinikák és az egészségügyben tanulók –, valamint a lakosság számára.

Több mint tízezer termék, köztük gyógyászati eszközök, fogyóeszközök, orvosi berendezések, terápiás eszközök és más termékek, amelyek az otthoni ápolásban is segítséget nyújtanak, immár a cégcsoport webáruházában, a www.emdirect.hu internetes oldalon keresztül is elérhetők.

A webshop üzemeltetője az Euromedic Direct Kft., az Euromedic vállalatcsoport új tagja, melynek ügyvezetője Roy Tibon. Az új webáruház egyfajta egészségügyi hipermarketként funkcionál majd, és a gyógyászati termékek mellett irodai és tisztítóeszközök széles választékát kínálja.

A vásárlás megkönnyítése érdekében valamennyi népszerű fizetési mód elérhető lesz, így például a bankkártyás, készpénzes, illetve banki átutalással történő fizetés. A vásárlók házhoz szállítást is igényelhetnek a Door-to-Door szolgáltatással, vagy az Euromedic magyarországi logisztikai központjain keresztül juthatnak hozzá rendelésükhöz.

Joseph Priel, az Euromedic elnöke így fogalmazott: “Az Euromedic Direct létrehozásakor három fő értékre építkeztünk: széles termékskála, személyes szolgáltatás, online árak. Sok időt és erőforrást szántunk az Euromedic Direct alapítására és fejlesztésére annak érdekében, hogy valamennyi vásárlónknak kiváló vásárlási élményt, kimagasló ügyfélszolgálati támogatást, valamint kompromisszumoktól mentes megbízhatóságot nyújthassunk.”

A fejlesztés megvalósulásához a LogiNet Systems Kft. és a Soulware Zrt., az e-kereskedelem illetve az ügyfélkapcsolati menedzsment szakértői járultak hozzá.

HYD Kft.

A HYD Kft. közleménye a társaságot érintő GVH határozatról

2015 az Őszinteség Éve

2015 az Őszinteség Éve