in

Ügyvédi iroda Budapest és végrehajtási ügyvéd

Ügyvédi iroda Budapest
Ügyvédi iroda Budapest

Budapesti ügyvédi iroda teljeskörű jogi szolgáltatásokkal. Bízza ránk ügyeit, szakértő csapatunk segít! Tudjon meg többet most!

Ügyvédi iroda Budapest – Miért válassza az Újváry Zsolt Ügyvédi Irodát?

A megfelelő ügyvédi iroda kiválasztása Budapesten nem mindig egyszerű feladat, hiszen számos lehetőség áll rendelkezésre. Azonban az Újváry Zsolt Ügyvédi Iroda kiemelkedik a tömegből szakértelmével, tapasztalatával és széleskörű szolgáltatásaival. A következő szöveg bemutatja, miért érdemes őket választani, ha jogi tanácsadásra vagy képviseletre van szüksége.

Széleskörű jogi szolgáltatások

Az Újváry Zsolt Ügyvédi Iroda Budapesten 2012 óta áll az ügyfelei rendelkezésére, és azóta is azon dolgozik, hogy a lehető legteljesebb jogi segítséget nyújtsa. Az iroda kezdetben elsősorban a végrehajtási jogra specializálódott, de mára már széleskörű jogi szolgáltatásokat nyújt, beleértve a társasági jogot, ingatlanjogot, öröklési jogot, valamint a polgári peres eljárásokat.

Tapasztalt munkatársak

Az Újváry Zsolt Ügyvédi Iroda Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő jogi csapata, amely jelenleg 4 ügyvédet, 5 ügyvédjelöltet és 8 asszisztenst foglalkoztat. Az iroda munkatársai különböző jogterületekre specializálódtak, így mindig az adott terület legjobbjait biztosítják ügyfeleik számára. Az iroda munkatársai között található adójogi szakjogász, kártérítési szakjogász és végrehajtási jogi szakjogász is, ami garantálja a magas szintű jogi szolgáltatásokat.

Ügyvédi tanácsadás

Minden ügy kezdetén egy alapos jogi tanácsadás szükséges. Az Újváry Zsolt Ügyvédi Iroda Budapesten nemcsak tanácsadást nyújt, hanem részletesen feltárja az ügyfél jogi helyzetét és lehetőségeit, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg az ügyfelek. A jogi tanácsadás során az iroda munkatársai részletesen átbeszélik az ügyféllel a lehetséges jogi lépéseket és azok várható következményeit.

Társasági jog és cégalapítás

Az ügyvédi iroda Budapesten különös szakértelemmel rendelkezik a társasági jog területén. Legyen szó cégalapításról, cégmódosításról vagy egyesületek alapításáról, az iroda minden szükséges jogi támogatást megad. Az ügyvédi iroda segít a megfelelő jogi struktúra kialakításában, hogy a vállalkozás jogilag és gazdaságilag is stabil alapokra helyezhető legyen.

Ingatlanjogi szolgáltatások

Az Újváry Zsolt Ügyvédi Iroda ingatlanjogi szolgáltatásain belül minden ingatlanügyben segítséget nyújt, legyen szó adásvételi szerződésekről, csereszerződésekről, életjáradéki szerződésekről, birtokvédelemről vagy társasház alapításról. Az ügyvédi iroda Budapesten kiemelkedően tapasztalt az ingatlanjog különböző területein, és minden ügylet során garantálja a jogi biztonságot az ügyfelei számára.

Polgári peres eljárások és peres képviselet

A polgári peres eljárások során az ügyvédi iroda Budapesten teljeskörű jogi képviseletet nyújt. Az iroda nagy tapasztalattal rendelkezik a bírósági eljárásokban, legyen szó követelés érvényesítésről, szavatossági ügyekről vagy vállalkozási szerződésekről. Az iroda jogi szakértői minden esetben az ügyfelek érdekeit helyezik előtérbe.

Jogi tanácsadás és online jogi szolgáltatások

Az Újváry Zsolt Ügyvédi Iroda különböző formában nyújt jogi tanácsadást. Az ügyfelek személyesen, telefonon vagy online is igényelhetnek jogi tanácsadást. Az online jogi tanácsadás különösen előnyös azok számára, akik nem tudnak személyesen megjelenni az irodában, de jogi segítségre van szükségük.

Az Újváry Zsolt Ügyvédi Iroda Budapesten egy olyan jogi képviseletet nyújt, amely minden szempontból megfelel az ügyfelek elvárásainak. Szakértő ügyvédeik és tapasztalt kollégáik segítségével az iroda minden jogi problémára megoldást kínál. Ha egy megbízható és tapasztalt ügyvédi iroda Budapesten az Ön igénye, akkor az Újváry Zsolt Ügyvédi Iroda a megfelelő választás.

Végrehajtási ügyvéd

Miért fontos a végrehajtási ügyvéd szerepe?

A végrehajtási ügyvéd kulcsszerepet játszik mind az adós, mind a hitelező szempontjából a végrehajtási eljárások során. A végrehajtási ügyvéd feladata, hogy a jogi eljárások során képviselje ügyfelét, legyen szó követelés érvényesítésről vagy végrehajtási cselekmények elleni védekezésről. Az ügyvédi tapasztalat és specializáció ezen a területen elengedhetetlen ahhoz, hogy az eljárás gyorsan és hatékonyan menjen végbe, minimalizálva az ügyfél számára a lehetséges kockázatokat és költségeket.

Végrehajtási eljárások

A végrehajtási eljárás célja, hogy a bírósági ítéletek, fizetési meghagyások alapján fennálló követeléseket érvényesítse. A végrehajtási ügyvéd segít az eljárás megindításában és lebonyolításában, valamint az esetleges jogorvoslati lehetőségek kiaknázásában. Amennyiben Ön lett az alanya egy ilyen eljárásnak, a végrehajtási ügyvéd segíthet az iratok átvizsgálásában, ellentmondás benyújtásában vagy kifogások előterjesztésében.

Követelés érvényesítése

Az egyik leggyakoribb feladata a végrehajtási ügyvédnek a követelés érvényesítése. Ha Ön jogosult valamely pénzösszegre, amelynek megfizetését az adós elkerüli, a végrehajtási ügyvéd segít a fizetési meghagyás kezdeményezésében vagy peres úton történő érvényesítésében. Az ügyvéd biztosítja, hogy minden jogi lépés megtételre kerüljön, ami az Ön érdekeinek védelmét szolgálja.

Jogorvoslati lehetőségek

A végrehajtási eljárások során számos jogorvoslati lehetőség áll rendelkezésre. A végrehajtási ügyvéd segít ezeknek a jogorvoslati lehetőségeknek a kihasználásában, például végrehajtási kifogás, kézbesítési kifogás vagy rendkívüli ellentmondás benyújtásában. Az ügyvéd biztosítja, hogy az Ön jogai érvényesüljenek, és hogy a végrehajtási cselekmények során ne érje joghátrány.

Árverési ügyek

Számos esetben az ingatlanok árverésen történő értékesítésére kerül sor a végrehajtási eljárás keretében. A végrehajtási ügyvéd segíthet az árverésre megfelelően felkészülni, beleértve a regisztrációt, a licitálás menetét és az ingatlan jogi helyzetének értékelését. Az ügyvéd ezen kívül támogatást nyújt a birtokbalépésnél és a jogorvoslati lehetőségek ismertetésében is.

Miért válasszon minket?

Az Újváry Zsolt Ügyvédi Iroda tapasztalt végrehajtási ügyvédei számos sikeres ügyvédet intéztek már, és rendkívül széleskörű ismeretekkel rendelkeznek a végrehajtási eljárások terén. Nemcsak a megszokott jogi szolgáltatásokat biztosítjuk, hanem külön figyelmet fordítunk ügyfeleink egyedi igényeire és problémáira. Ismerje meg cikkeinket és jogeseteinket weboldalunkon, és bízza ránk végrehajtási ügyeit!

Műszeres csőtörés bemérés és kamerás csőtörés vizsgálat

Műszeres csőtörés bemérés és kamerás csőtörés vizsgálat

vaszonkep

Egy kis segítség a saját fotóból történő vászonkép készítéséhez