in

Egy súlyos beteg gyerek megsegítésére ismert művészek lépnek fel február 15-én

prof. dr. bagdy emoke pszichologus 1

Egy halmozottan sérült, 9 éves kislány ausztriai műtétjéhez hiányzó közel 1 millió forint előteremtése érdekében jótékonysági estet rendeznek február 15-én a budapesti Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, ismert művészek közreműködésével. “A szeretet erejével” elnevezésű rendezvény fővédnöke és egyik előadója Prof. Dr. Bagdy Emőke, Prima Primissima díjas pszichológus, műsorvezetője Joshi Bharat, fellépői pedig ismert népzenei és könnyűzenei előadók lesznek.

Támogatói jegyeket 2 ezer, 5 ezer, illetve 10 ezer forintért az aszereteterejevel2015@gmail.com e-mail címen igényelhetnek, vagy a rendezvény előtt, a helyszínen vásárolhatnak az érdeklődők.

A vendégek által megvásárolt jegyekből befolyó teljes bevétel a gyermek műtétjének fedezésére kerül felhasználásra.

Szikszai Szintia születése után kétszer is bölcsőhalált szenvedett, ami miatt sem beszélni, sem járni nem tud, ráadásul súlyos epilepsziában szenved. Egy bécsi őssejt-beültetési műtét azonban esélyt adhatna számára a beszéd és a járás elsajátításához, és megszűnhetne az epilepsziája is. A műtét teljes költsége mintegy 4 millió forint, az ebből hiányzó közel 1 millió forintot szeretnék előteremteni a jótékonysági est bevételéből.

Az esten beszédet mond az esemény fővédnöke, Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus, majd a nézők többek között a Fölszállott a páva, a Rising Star és az X-Faktor tehetségkutatókból ismert népzenei és könnyűzenei előadók produkcióit élvezhetik.

A február 15-én, vasárnap 16 órakor kezdődő, 2 órás koncert helyszíne az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.). Jegyeket az aszereteterejevel2015@gmail.com e-mail címen igényelhetnek, vagy a rendezvény előtt, a helyszínen vásárolhatnak az érdeklődők. További információk az estről a http://szintikevelazelet.blogspot.hu/ oldalon érhetőek el.

További információ:
Szíjj Miklós
Mobil: 30 / 932 9835
E-mail: szijj@capital.hu

Colin Farrell színész, egy Angelman szindrómás fiú édesapja

Az Angelman Szindróma Világnapján fénybe borul a Niagara

Szálló por - OKI: három településen egészségtelen a levegő

Szálló por – OKI: három településen egészségtelen a levegő