in

Honnan lehet tudni, hogy BPA/BPS mentesek a termékeid?

BPA/BPS mentesek
BPA/BPS mentesek

Ha teljes bizonyságot akarsz, hogy a termékeid BPA/BPS mentesek, azzal kell kezdeni, hogy elkerülöd a műanyagokat.

Másik opció az, hogy minden konyhai eszközt üvegre vagy kerámiára cserélsz. A műanyag dobozokat lehet olyan dolgok tárolására használni, amelyeket nem fogyastásra szánsz, az ételeket és italokat pedig üveg tárolókban érdemes tartani.

Rozsdamentes acél “üvegeket” is lehet használni a folyadékoknak.

A második legjobb módszer, hogy biztosítd, a termékek BPA/BPS mentesek legyenek az, hogy rendesen utána nézel mindennek.

Az egészségtudatos cégek feljegyzik, ha a termékeik BPA, BPS és BPF mentesek. Nézz utána, hogy milyen anyagokat használnak az előállítás során.

A műanyagokon azt is feltüntetik, hogy milyen típusú műanyagról van szó. Az 1-es, 2-es, 4-es és 5-ös típusú műanyagok a biztonságosabb anyagok az étel és folyadékok szempontjából. A 3-as és 7-es műanyagokat érdemes elkerülni, a 6-os pedig polisztirol, amit mindenképpen el kell kerülni.

Érdemes tehát üveg és rozsdamentes acél palackokat használni, amelyek BPA, BPS és BPF mentesek. Már rengeteg olyan innovatív termék kapható, amely a rendes csapvízből tiszta, rendkívül jó ízű, ásvány és lúgos vizet készítenek, amelyek hasonlítanak a természetes hegyi vízhez.

Ezek a szűrőrendszerek természetes ásványi anyagokat használnak ahhoz, hogy eltávolítsák a káros lerakódásokat és hozzáadják a természetes ásványi anyagokat amelyek az egészséget segítő antioxidánsokat adják. Keresd azokat a termékeket, amelyeket bevizsgáltak, hogy megfeleljenek az NSF/ANSI standardoknak.

Honnan lehet tudni, hogy BPA/BPS mentesek a termékeid?

Fogínygyulladás

Fogínygyulladás

200 vendéglátóhely speciális diétával diétabarát utazóknak

200 vendéglátóhely speciális diétával diétabarát utazóknak