in

Afrika felé nyit a magyar egészségpiac

Afrika felé nyit a magyar egészségpiac
Afrika felé nyit a magyar egészségpiac

Africa Health Johannesburg (Dél-Afrika), 2014. május 29-31.


2014. május 29-én nyílik meg Johannesburgban a szub-szaharai térség legnagyobb orvostechnikai kiállítása, az Africa Health, ahol rekordszámú magyar cég számára biztosít bemutatkozási lehetőséget a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA). A 11 hazai kiállító mintegy ötezer szakmai látogató számára mutatja be termékeit, és az üzletkötési potenciál alapján egymillió eurót meghaladó új rendelésállományt remél.

Minden eddiginél több magyar egészségügyi cég vesz részt a csütörtöktől szombatig tartó Africa Health orvostechnikai kiállításon. A rendező Dél-Afrikán kívül Nigériából, Zimbabwéből, Mozambikból és Botswanából érkező vásárlók előtt, a HITA kollektív standján tizenegy magyar egészségipari cég mutatja be termékeit.

A magyarországi kiállítók számának növekedése egyértelműen tükrözi az ágazatra jellemző külpiaci expanziót: százötvennél is több magyarországi exportőrt tartunk nyilván. Az egészségipar az egyik legdinamikusabban bővülő szektor a világon, ezen belül az afrikai kontinens fejlődése a magyarországi áruexportőrök számára is új piacokat nyithat.

A 400 kiállító között, a magyar standon az alábbi magyar vállalatok mutatkoznak be:

– Medicor Elektronika Zrt.,

– Thormed Kft.,

– UltraGél Hungary 2000 Kft.,

– Labtech Kft.,

– Klimex Medical Kft.,

– 77 Elektronika Zrt.,

– Celitron Kft.,

– 3D Histech Kft.,

– Meditech Kft.,

– Rextra Kft.,

– Wet Wipe Kft.

A HITA a rendezvényen való részvétel eredményeként új disztribútori szerződéseket, és egymillió eurót meghaladó új exportőri rendelésállományt prognosztizál, 1-3 éves távlatban.

Bővebb információ: www.africahealthexhibition.com/

Tegyen Ön is a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen

Tegyen Ön is a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen

A D-vitamin és az anyaság