Menu
in

Az okostelefon szerepe a szépségszalonokban

Vannak olyan szakmák, ahol kimondottan lényeges, hogy egy jól működő, strapabíró mobilunk legyen.

Nemcsak azokra kell itt gondolni, akik a magasban tevékenykednek, kint a szabadban dolgoznak, hanem például a szépségszalonok munkatársainak is fontos egy megbízható készülék.

Ha valaki egy modern eszközt keres, amely hosszútávon is jó szolgálatot tesz majd, annak remek választás lehet például a nemrégiben megjelent Samsung Galaxy A35 5G, amelyet a CoolMobile.hu oldalán is meg lehet rendelni.

A termék sok hölgynek fog tetszeni, hiszen nagyon különleges színekben kapható: lila, sárga és sötétkék. De nem pusztán emiatt ajánljuk a műkörmösöknek, fodrászoknak, kozmetikusoknak! Lássuk, miért fontos, hogy legyen egy minden célnak megfelelő telefonja a szépségszalonokban dolgozóknak!

1. Hívások fogadása, időpont-egyeztetés

Amire a legtöbbet használják a mobilokat: a kapcsolattartás, hiszen minden ilyen termék elsődlegesen arra való, hogy hívásokat kezdeményezzünk, illetve fogadjunk velük. Csetelésre, videóhívásokra is igénybe szoktuk venni.

Időpontfoglaláshoz nélkülözhetetlen: ugyanis szinte kivétel nélkül telefonon jelentkeznek be a vendégek a fodrászhoz, a körmöshöz vagy a kozmetikushoz.

E szempontból lényeges a jó aksi, hogy egész nap elérhetőek legyünk. A Samsung Galaxy A35 5G esetében ezzel nem lehet gond, hiszen az akkumulátora 5000 mAh-s, amit gyorsan fel lehet tölteni, ha lemerül.

2. Az elkészült remekművek megörökítése

Ha végiggörgeted a közösségi média oldalait, biztosan találkozni fogsz olyan képpel, ami egy műkörmösnél, egy tetoválónál vagy egy szempilla stylistnál készült. Mindenki büszke a munkájára, az elért eredményeire, és a jól sikerült mestermű látványát szívesen megosztaná másokkal. Ez egyébként marketing szempontból is hasznos: vevőcsalogatóként is működhet egy szép körömdíszítésről, frizuráról, vagy sminkről készült fotó.

Nem mindegy ilyen értelemben sem, hogy milyen a telefonunk kamerarendszere! A Samsung Galaxy A35 5G három hátlapi egységgel rendelkezik, a főkamera 50 MP-es, a másik kettő 8 és 5 megás. LED vakuja is van a készüléknek, a szelfizéshez pedig 13 MP-es előlapi kamerát kínál. Csodás képek készíthetők tehát ezzel a modellel.

3. Portfólió készítése

Ha pedig már elkészültek a remek fényképek, videók, semmiképp sem szabad azokat kitörölni a megosztás után! A legjobbakat betehetjük a portfóliónkba is, hiszen bármikor lehetőségünk adódhat munkahelyváltásra, előlépésre.

Ilyenkor jó, ha van egy mappánk az eszközön, amelyekben a legtökéletesebb munkáinkat gyűjtöttük össze. Ha kellően nagy a tárhely, akkor biztonságban érezhetjük a képfájlokat. A Samsung Galaxy A35 5G 6/128, 8/128, 5/256 és 12/256 GB-os verziókban is beszerezhető, de a memóriája bővíthető is microSDXC-vel.

Azt azért mindenképp hozzátennénk még, hogy a szépségszalonokban különösen nagy figyelmet kell fordítani a készülék védelmére, így tokot mindenképp rendeljünk hozzá, és nem árt a kijelzővédő fólia sem: ezek is megtalálhatók a CoolMobile.hu kínálatában.

Exit mobile version