Menu
in

Tökéletesen elégedett vagy a jakuzziddal?

Tökéletesen elégedett vagy a jakuzziddal?

Hát már milyen kérdés ez, ugye? Hiszen ki ne lenne boldog és gondtalan, ha otthon egy jakuzzi várja?

A lazítás mellett számtalan kedvező egészségügyi hatása miatt is népszerű a pezsgőfürdő, és amíg korábban a gazdagok kiváltsága volt a medencével és a szaunával karöltve, ma már egy sokkal szélesebb réteg számára vált elérhetővé ez a kényelmet és egészséget szolgáló eszköz.

Mai cikkünkben arra fogunk kitérni, hogy mivel teheted még élvezetesebbé a fürdőzést, így ha éppen most vagy jakuzzivásárlás előtt, akkor fontold meg, hogy egyúttal ezeket a kiegészítőket is megveszed, hogy később már ne legyen gondod rá!

Óvd a vizet!

Ha már invesztáltál egy klassz kis jakuzziba, és el is kezdted használni, akkor biztosan van már egy-két tapasztalatod, amit esetleg másként csinálnál a jövőben. Ezekhez az elhatározásokhoz találsz tökéletes megoldásokat a SaniterLine jakuzzikhoz való kiegészítőinek az oldalán.

Ha ugyanis úgy helyezed el a pezsgőfürdő medencéjét, hogy az szabadtéren van, akkor bizony számolnod kell azzal is, hogy a szél belehord majd mindenféle “szemetet”, bogarak repülhetnek bele, esetleg ha fa alá helyezed, akkor a hulló levelek és faágak törhetnek borsot az orrod alá.

Ezeket könnyűszerrel megelőzheted, ha használsz thermotetőt a jakuzzi lefedésére, ugyanis az eredeti, hőtartó funkció mellett még a víz tisztaságát is védi ez a praktikus eszköz.

Végül nyilvánvalóan nem szabad megfeledkezni a szűrőbetétről, a tisztítóberendezésről és a kézi medencetisztítóról sem, ugyanis igazán ezek teszik majd higiénikussá és tisztává a vizet.

Óvd magadat!

Persze a víz mellett a saját védelmed is fontos, így ha tűző napra helyezed a jakuzzit, akkor érdemes némi árnyékról is gondoskodni, egy speciálisan pezsgőfürdőhöz kifejlesztett napernyő bevetésével.

Nem csupán a naptól kell, hogy védd majd magad, hanem arról is tenned kell, hogy biztonságosan be és ki tudj szállni, így a belépő vagy a korlát használata nagyon sokat tehet annak érdekében, hogy balesetmentes legyen az örömfürdőzés.

Végezetül fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ha bármilyen betegségben szenvedsz, feltétlenül egyeztess a kezelőorvosoddal, hogy mennyire szabad neked a jó meleg pezsgőfürdőben időzni, hiszen akad néhány olyan betegség, ahol ez kifejezetten tiltottnak minősül.

Ne elégedj meg az alapokkal!

Bár nyilván már az is nagyon menő, ha sikerült otthonra jakuzzit szerezni, a legjobban mégis akkor jársz, ha megveszed ezeket a kiegészítőket a SaniterLine jakuzzihoz kapcsolódó termékei közül, így egészen biztosan még teljesebb élmény vár rád, amikor legközelebb pezsgőfürdőzésre adod a fejedet!

Persze lehet rajtuk spórolni, de szinte biztosan nem éri meg, hiszen többe kerül folyamatosan lecserélni a vizet, hogy az esetleges személyi sérüléseket és az abból fakadó, munkából való kieséseket már ne is említsük.

Exit mobile version