Menu
in

Thalgo testkezelésekkel a szépségért

Thalgo testkezelésekkel a szépségért

Újfajta kezelési eljárásokkal bővítette már amúgy is igen széles körű palettáját egy osztrák szálloda.

Hazánkban nem biztos, hogy ismert ez a kozmetikai eljárás, amely most nemcsak a hölgyeknek, hanem az uraknak is kedvez egy újdonságnak számító arckezeléssel. Így aki üdülési tervei közé egy karintiai nyaralást szeretne beilleszteni, testét és lelkét is megreformálva és felfrissülve fog majd hazatérni.

Pihenés és egészségmegőrzés kéz a kézben

Kevés olyan szálloda akad, ahol ilyen nagy fokú figyelmet tulajdonítanak az aktív kikapcsolódásnak, mint amilyen a Hotel OTP Birkenhof**** wellness-spa részlege. De nem csupán a szálloda falain belül van lehetőség a mozgásra. A környék és maga Karintia tartománya is számtalan lehetőséggel kecsegtet, bármilyen is az érdeklődési köre egy embernek.

Ha valaki igazán szeretne felfrissülni, akkor testre és lélekre egyaránt ható terápiákat érdemes igénybe vennie. A Birkenhof Hotel wellness-spa oázisa pont ilyen, különleges masszázsszolgáltatásai szinte kicserélik a vendéget. Lehet választani az egész testet érintő masszázscsomagokból vagy csak egy-egy testtájat revitalizáló eljárások közül.

Az innovatív Thalgo kezelések

Már a férfiak számára is elérhető az egyedülálló Thalgo MEN vitalizáló anti aging arckezelés, amely csodát tesz a megfáradt arcbőrrel. Ez az új kezelés a mikro alga és Omega-3 zsírsav tartalma miatt hidratálja és ellenállóbbá teszi a bőrt. Az arcpakolás ideje csupán 50 perc, így azok is bátran kipróbálhatják, akik amúgy nem bírják a hosszan tartó, egy helyben való ülést vagy fekvést.

A világszerte híres cég több évtizedes múlttal rendelkezik, és jó hírét annak is köszönheti, hogy a világon az elsők között egészítette ki termékeit algával és más tengeri kivonatokkal. Az újfajta eljárással, amelyet most szintén a Birkenhof Hotelben vezet be a cég, garantálja, hogy a férfiak arcbőre is új erőre kap, továbbá frissebbé és energetizálttá válik.

A hölgyek is kapnak egy új revitalizáló kezelést

A Birkenhof Hotel masszázscsomagjai között nem csupán a férfiaknak szánt Thalgo MEN arckezelést találjuk meg. A hölgyek mindig is nagyobb hangsúlyt fektetnek testük kényeztetésére, így nem lehet őket sem kihagyni az újdonságokból. A Thalgo Frigi lábakat érintő hűsítő kezelés jót tesz a narancsbőrnek és a mindennapi munkában megfáradt lábaknak. De akár a nyaralás alatt egy egész napos kirándulás vagy városnézés zárásaként is hasznos lehet egy ilyen alsó végtagokra kiterjedő átmozgatás.

Ahogy minden kezelés a Birkenhof Hotelben, ez is egyedi és több részre tagolódik. Először egy rendhagyó algás-kámforos-mentolos hideg tekercselést kapnak a lábak, amelynek hatására feszesebbé válnak a végtagokban a kötőszövetek és csökkenthető általa a cellulit. Végül a kezelés egy hidratáló masszázzsal zárul. Ha valaki több napot tölt el ebben a csodás környezetben, mindenképp érdemes kipróbálnia a többi egészségmegőrző masszázsfajtákat, mint pl. a lávaköves vagy csokoládémasszázs.

Exit mobile version