Menu
in

Szuperételek a szuper szexért

Szuperételek a szuper szexért

Az ételnek minden vonatkozása – a színe, formája, illata és struktúrája – tehet a szuper szexért, szexivé teheti.

Emellett egyes ételek tartalmaznak olyan anyagokat, amelyektől jobban érezzük magunkat azáltal, hogy a hormonainkra hatnak vagy az agyunkat stimulálják. Próbáld meg a következőket belevegyíteni valahogy a következő gyertyafényes vacsorádba a pároddal, hogy mindkettőtöket jó hangulatba hozzon.

Szuperételek

Az osztriga egy nagyon jó forrása az ásványi anyagoknak, például a szelénnek és a cinknek, és emellett magas a fehérje tartalma is. Ez egy tökéletes előétel egy gyönyörű főétel mellett – de legyél óvatos amikor megveszed, egyesek nagymennyiségű szennyező anyagot és poliklórozott bifenilt tartalmaznak. Ha várandós vagy, az osztrigát mindenképp el kell kerülni.

Szuperételek: Csokoládé

A csokoládé évszázadok óta a szerelem és vágy jelképe a theobrominnak köszönhetően, egy stimuláns aminek kellemes hatása van az agyra. Emellett a csokoládé antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek csökkenthetik a rák és a szívbetegségek kialakulásának veszélyét is.  Azonban nagyon magas a zsírtartalma, tehát a mértékletességet érdemes gyakorolni. Az étcsokoládéban általában sokkal kevesebb a cukor, de több az antioxidánst és teobromint tartalmaz mint a tejcsokoládé.

Szuperételek: Kiwi-Papaya

A kiwi és papája színes gyümölcsök, amelyeknek sok csábító és érdekes vonatkozása van, amelyek segíthetnek gyorsan javítani a hangulatunkat. Antioxidánsokkal tele, a trópusi gyümölcsök segítenek küzdeni a szívbetegségek és a rák ellen. A kiwiben sokkal több C vitamin van mint a narancsban, a papájának pedig magas a béta karotin és rosttartalma.

Szuperételek: Méz

A középkorban úgy tartották, hogy az italokba kevert méz édesíti a házasságot. Azonban tartsd észben, hogy nagyon magas a cukor tartalma, tehát érdemes mértékkel használni.

Szuperételek: Spárga

A spárga is segíthet javítani a párod hangulatát. Egyike a kevés jó E vitamin forrásoknak és emellett egy természetes vízhajtó. A párolás a legjobb módszer az elkészítésükre, mert így nem veszítenek a tápértékükből, és könnyen meg lehet enni kézzel is.

Kávé

Egy jó pohár kávé vagy tea egy romatikus vacsora után stimulálja az epinefrin kibocsátást, ami ezáltal stimulálja a testet. Ez megtalálható az étcsokoládéban is. De ne fogyassz túl sok koffeint lefekvés előtt, hacsaknem azt tervezed, hogy egész éjszaka ébren leszel.

Szuperételek a szuper szexért

Exit mobile version