Menu
in

Szemészeti klinika exkluzív környezetben

Szemészeti klinika exkluzív környezetben

Újabb szolgáltatással bővül az alsópetényi Prónay-kastély turisztikai kínálata

Jelentős változást hozhat Nógrád megye életében az az új turisztikai fejlesztés, melyet a P92 IT Solutions Kft. tulajdonában lévő alsópetényi Prónay-kastélyban valósítanak meg. A megye turisztikai kínálata, valamint a kastély szolgáltatási palettája nemcsak egy négy csillagos szállodahellyel bővül, de emellett egy igen különleges újdonság, egy, a legmodernebb technológiával felszerelt lézerszemészeti klinika is átadásra kerül.

Az 1750-es években épült, teljes körűen felújított műemlékegyüttes rendezvények helyszíneként a régmúltat idéző, békebeli hangulattal nyitotta meg kapuit a vendégek előtt 2012-ben.

Az idei évben megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően újabb elemekkel bővült a kastély szolgáltatásainak listája:

A parkhoz csatlakozó új, modern épületegyüttes egy 300 nm-es konferencia- és rendezvénytermet foglal magába. Ebben az új épületben kapott helyet az uniós támogatással megvalósult Alsópetényi Lézer Szemklinika (http://szemklinika.pronaykastely.hu/) is, melyet a legmodernebb technológiai megoldást kínáló berendezésekkel (ún. IntraLasik) szereltek fel.

Prónay Kastély

A készülékek, az alkalmazott lézerberendezések világszinten is csúcstechnikát jelentenek. Az ún. femtoszekundumos szemészeti technológia a ma ismert leghatásosabb és legkíméletesebb módszer, amely magas szintű, prémium kategóriás refraktív műtéti eljárást kínál a páciensek számára. Az egy napos sebészeti beavatkozáson résztvevő magyar és külföldi páciensek és kísérőik számára egyaránt több napos ott tartózkodást tartalmazó csomagajánlatokat kínál a klinika. A kastély kiemelkedő szolgáltatásai mellett szabadidős és kulturális programokkal az orvosi kezelés élménnyé válik.

A fejlesztés az ÉMOP-2.1.1./E-12-2012-0002 egészségügyi turizmus szolgáltatásfejlesztés pályázat támogatásával valósult meg.

Exit mobile version