Menu
in

Sinol orrspray, a forradalmian új megoldás fejfájásra

Sinol orrspray, a forradalmian új megoldás fejfájásra

Napokon belül országszerte kapható a patikákban az összetevőjében és kiszerelésében egyaránt újdonságnak számító fejfájáscsillapító készítmény, amely áttörést jelent a fejfájás, a migrén és az allergia kezelésében.


A Sinol a hazai piacon az első capsaicint és kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, orrspray formátumú fejfájáscsillapító készítmény, amely 4-5 millió, valamilyen fejfájással küzdő ember fájdalmait enyhítheti percek alatt.

A fejfájás Magyarországon népbetegség!

Hazánkban a lakosság közel fele érintett a fejfájás valamely típusában: migrénben a lakosság 10 százaléka, azaz közel 1 millió ember szenved – és ugyanez az arány jellemző az egész világra. A migrén az idegrendszer működési zavara, oka a fájdalomérzésért felelős agyideg és a többi agyi központ aktivizálódása. Az elsősorban nőket érintő féloldali, lüktető, görcsös fejfájás néhány óráig, de akár három napig is tarthat. Általában hányingerrel, hányással, fények, hangok illetve illatok iránti túlérzékenységgel, általános gyengeséggel társul. A mozgás, lehajlás a fájdalmat fokozza, ezért célszerű ilyenkor nyugodtan feküdni. Sokak számára ezek az órák-napok elviselhetetlennek tűnnek.

Az Európai Unióban a migrén az egyik legköltségesebb (27 milliárd euró/év) idegrendszeri betegség, amely komoly hatással van a betegek életminőségére, továbbá a 20 legnagyobb fokú korlátozottságot okozó betegség közé sorolja az Egészségügyi Világszervezet.

Hazánkban a tenziós fejfájással 3-4 millió ember él együtt. A tenziós fejfájás félóráig, de akár egy hétig is tarthat. A fájdalom enyhe vagy közepes erősségű, rendszerint az egész fejre kiterjed. Gyakran szorongás, hangulatzavar is kíséri, kialakulását pedig a stressz is elősegítheti. A tenziós fejfájás elnevezés is a magasabb belső feszültségre (pszichés tenzió) utal.

Gyakori a főleg fiatal-középkorú férfiakat érintő „cluster” (halmazokban jelentkező) fejfájás is, amely rohamokban jelentkezik, és általában fél-egy órán át tartó fájdalommal jár (a szemüregben, a homlokon, a halántékon). Rendszerint éjszaka lép fel, de a nap folyamán többször is visszatérhet. Jellegzetessége, hogy a fájdalom oldalán a szem könnyezése, a kötőhártya pirossága, orrdugulás vagy orrfolyás észlelhető.

A szakemberek egyöntetű véleménye, hogy nincs olyan fejfájás, amit ne lehetne kezelni, csillapítani vagy enyhíteni. Ezt azért fontos tudni, mert például a migrénes betegek közel fele nem fordul orvoshoz.

Sinol: gyors segítség a természettől

A fejfájástól szenvedő betegek számára új megoldás a hazai piacon a kiszerelésében és összetevőjében is újdonságnak számító Sinol orrspray.

A Sinol a hazai piacon az első capsaicin tartalmú, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó fejfájáscsillapító szer. A capsaicin a cayenne paprikában megtalálható természetes vegyület. Hatását úgy fejti ki, hogy a capsaicin érzéketlenné teszi az orrnyálkahártya idegvégződéseit, és javítja a környékbeli szövetek keringését, így rendkívül gyors enyhülést jelent a felfájásra és az arcüregi fájdalomra, allergiára. Az orrspray használata után 4-5 másodpercig erős, égő hatás érezhető, ezután azonban megnyugtatja és ellazítja a görcsös ereket és az arcizmokat. A fejfájás teljes megszűnése egyéntől és a fejfájás típusától függően mindössze 2-20 percet vesz igénybe.

A Sinol orrspray teljes mértékben természetes alapanyagokból készül, ezért nincs mellékhatása, és használata sincs szigorú korlátokhoz kötve. A paprikából kivont capsaicin mellett a Sinol tartalmaz eukaliptusz olajat, tengeri sót, C-vitamint, rozmaring kivonatot, tisztított vizet és Aloe Vera kivonatot. A szer nem az emésztőrendszeren, hanem a nyálkahártyán keresztül fejti ki a hatását, így rendkívül gyorsan hat, kíméli a gyomrot és a májat, valamint gyomorpanaszok esetén is használható.

A Sinol orrspray alkalmazása minden fejfájásban szenvedő, vagy allergiával küzdő számára ajánlott, nőknek és férfiaknak egyaránt. A termék várhatóan elsősorban azok körében lesz kedvelt, akik számára kiemelten fontos a minőség, a természetes alapanyagok, valamint a gyors hatás. Persze egyértelmű előnyt jelent a praktikus és egyszerű használat is.

A 10 ml-es kiszerelésű Sinol orrspray május elejétől kapható országszerte a patikákban és gyógynövény szaküzletekben, ajánlott fogyasztói ára 2995 forint.
Ne feledje: Fejre vigyázni!

www.sinol.hu

További információ:

Tóth Judit, a Sinol orrspray hazai forgalmazójának képviselője;

tel.: 20/320-7933, e-mail: judit.toth@chello.hu

Exit mobile version