Menu
in

Online edzés Blankával

Online edzés Blankával

Szeretnél aktív életmódot folytatni, de valamilyen okból fogva nem tudsz, vagy szeretnél edzőterembe járni?

Az online edzés lehetővé teszi, hogy otthonod kényelmében mozoghass! Ezek az edzések élő idős alkalmak, tehát nem előre feltöltött videótárra tornázol.

Ennek az egyik nagy előnye, hogy sokkal könnyebben fenntarthatod hosszú távon is a motivációdat, hiszen valaki ténylegesen vár arra, hogy belépj a hívásba. Az online edzés másik pozitívuma, hogy bár kamerán keresztül, de a tréner ott van Veled és figyel arra, hogy preventíven, mégis hatékonyan hajthasd végre a gyakorlatokat.

Az online edzés elérhető csoportos, vagy személyre szabott formában is. Amennyiben személyi edzést kérsz, a közös munka elkezdése előtt kapsz egy ajándék fittségi állapotfelmérést és egy kis próbaalkalmat is. Ezek után kötelezettségektől mentesen eldöntheted, hogy szeretnéd-e elkezdeni Blankával az edzést, vagy inkább tovább nézelődnél!

A csoportos online edzés több formában és időpontban elérhető: keddenként és csütörtökönként lehetőséged van reggel 6-tól csatlakozni egy napindító edzésre. Hétfőn és pénteken online tartásjavító tornát tart Blanka. Szerdán és vasárnap reggel pedig BODYART tréningre jelentkezhetsz.

Online tartásjavító torna

Amennyiben ülőmunkát végzel, vagy legalább napi 3-4 órát ülsz monitor, kijelző előtt, az online tartásjavító torna erősen ajánlott a számodra! Jelentkezhetsz csoportos tartásjavításra hétfőn és pénteken 18:30-tól.

Amennyiben igényt tartasz rá, elérhető egyéni online tartásjavító torna 60, vagy 30 perces kivitelben is. A 30 perces egyéni tartásjavítást kérheted munkaidőben is, hiszen akár irodában, íróasztal mellől is végezhető!

A tartásjavító torna nem izzasztó, nem pörgeti fel a pulzust. Itt az ülőmunka kompenzáción van a fókusz. Ezeken az alkalmakon a vendégek nyújtják és mobilizálják az ülő életmód következtében letapadt izmokat, például a széles hátizmot, a csípőhajlítókat és a mellizmot. Emellett erősítik a megnyúlt, elgyengült izmokat – a törzs és farizmokat.

Ha szeretnél otthonról hatékonyan edzeni, vagy tartást javítani, jelentkezz be Blanka edzéseire – még ma!

Exit mobile version