Menu
in

Ha a páciens megtisztel a bizalmával, illik neki a legjobbat nyújtani

Ha a páciens megtisztel a bizalmával, illik neki a legjobbat nyújtani

„A páciens ellátása számomra megtiszteltetés. Azzal, hogy engem választott, megtisztelt engem azzal, hogy a fogászati kezelésének a bizalmát rám hagyományozta. Megbízik bennem, én pedig cserébe igyekszem minden körülmények között a legjobbat nyújtani számára.”

Dr. Kőhalmi Tamás kecskeméti fogorvossal, a Dent-A-Lux alapítójával és a rendelő szakmai vezetőjével beszélgettünk.

– Ahogy két egyforma fogsor sincs, úgy két egyforma fogorvos sem létezik. Bár a hétköznapi gondolkodás szerint a fogorvos fúr, töm, húz, azért ma már ennél sokkal többről van szó. És egyre többen kínálnak professzionális szolgáltatást. De mi különbözteti meg egyik szakembert a másiktól? Mitől más, jobb például ön, mint egy másik kecskeméti fogorvos?

– Azt gondolom, amiben mi erősebbek vagyunk másoknál, az egyrészt a szakmai háttér, másrészt a színvonal, a minőség. Amikor fogorvosként végeztem, éveket töltöttem Szegeden, a Szájsebészeti- és Fogászati Klinikán, majd 22 évvel később lettem magán fogorvos Kecskemét belvárosában. A Dent-A-Lux fogászat magas technológiájú fogászati ellátással foglalkozik, fájdalommentes kezeléseink a modern fogorvoslás minden területére kiterjednek. Az, hogy a világ #1 fogimplantátum és prémium fogpótlás gyártója, a svájci Straumann öt magyarországi referencia rendelője közül egyik a mi kecskeméti fogászatunk, azt hiszem, mindent elmond az általunk nyújtott minőségről.

– Hogyan dolgoznak?

– Mi egy stúdiófogászatot csinálunk, tehát itt nem szalagmunkáról van szó. Ez egy nagyon exkluzív fogászati ellátás Kecskeméten, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy fogorvosként én vagyok a felelős az elejétől a végéig ugyanannak a páciensnek az ellátásáért. Legyen az foghúzás, tömés, fogpótlás, fogbeültetés, én végzem el mindegyiket. Sok helyen futószalag-szerűen, több szakember végzi a különböző fázisokat, aminek a vége az, hogy a beteg nem tudja, kihez is forduljon, ha esetleg problémája van, ki vállal felelősséget. Nálunk ez tiszta és egyértelmű.

– Mitől lesz valaki a legjobb fogorvos Kecskeméten?

– Attól, hogy nem fél tőle a páciens, és maximálisan megbízik benne. Az emberek nagy része fél a fogorvostól. Nagyon sok Google vélemény van rólunk, ami arról szól, hogy hozzánk is félelemmel jött el valaki, de egy-két kezelés után teljesen baráti, családias környezetben érezte magát. Mi foglalkozunk vele. Ha érzi, hogy tiszteljük és figyelünk rá, enged a görcs. A konzultáció során megvizsgáljuk, és figyelünk arra, hogy mit mond, hogy mit szeretne, és annak megfelelően különböző alternatívákat kínálunk. Szakértelmünkkel és hozzáállásunkkal elértük azt, hogy pácienseink visszatérnek hozzánk. Nagyon kicsi a lemorzsolódás, két évtized után már nagyon gyakori, hogy egy család három generációját is mi kezeljük.

Dent-A-Lux fogászat

6000 Kecskemét, Kölcsey Ferenc u. 11.
Telefon: +36 76 321477
E-mail: dentalux@dentalux.hu

 

Exit mobile version