Menu
in

Ebből profitálhat Magyarország

Ebből profitálhat Magyarország

Páciensek által odaítélt rangos nemzetközi elismerést kapott a hazai plasztikai sebészet, ahol a családot is pótolják a beavatkozás idejére


A Whatclinic.com nemzetközi felhasználóinak független visszajelzésein alapuló díj első helyezettje lett Budapest egyik legnagyobb magánintézménye. A Whatclinic.com látogatói rendszeres – egy teljes évet átölelő – visszajelzései alapján immár másodszor a Kontur Klinika csapata nyerte el az iparág komoly presztízsű nemzetközi díját.

A Top Customer Service Award elismerésben a legkimagaslóbb szolgáltatást nyújtó klinikák részesülhetnek. A páciensek a kezelések színvonala, a kapcsolatfelvétel és elégedettség szerint értékeltek.

„Örömmel fogadtuk a pozitív visszajelzést, hiszen mindent megteszünk azért, hogy akik hozzánk fordulnak a lehető legjobb ellátásban részesüljenek a beavatkozás előtti konzultációtól egészen a műtét utáni napokig, sőt, ha lehetőségünk adódik rá, s megtisztelnek minket a folyamatos kapcsolattartással, később sem hagyjuk figyelmen kívül életük alakulását. Még jobban örülünk annak, hogy mindezt a Whatclinic.com elismerte, utat mutatva, segítséget nyújtva régi és leendő pácienseinknek egyaránt” – nyilatkozta Károly Johanna, a Kontur Klinika / Meditourist koordinátora.

Caelen King, a WhatClinic.com vezérigazgatója így gratulált a Kontur Klinika / Meditourist csapatának:

“Ez az elismerés valóságos, hosszú hónapok folyamatos visszajelzésein alapul. Éves szinten 12 millió embert tájékoztatunk az őket érdeklő eljárásokról, módszerekről, technikákról. A szabadon választott szépészeti, esztétikai beavatkozások területén tapasztalt betegközvetítés rohamosan változik. A hitelesség, s a páciensek iránti tisztelet, elkötelezettség a siker kulcsa, legyen szó egy egyszerű fogtömésről, egy komplikált szépészeti, megtermékenyítő vagy akár onkológiai beavatkozásról. Ezt a díjat pontosan az ilyen és ehhez hasonló klinikáknak és szolgáltatásoknak ítéljük meg, mint amilyen a Kontur Klinika / Meditourist is.”

„Az egészségturizmus egyre népszerűbb. A hagyományos tényezőkre épülő gyógyító szolgáltatások mellett új típusok is megjelentek, amelyek lényege, hogy a test a lélekkel és a szellemmel is harmóniában legyen. Csak az egészségturizmusban érvényesülő világtrendek megértése és felhasználása révén készíthető el Magyarország számára egy olyan új, modern iparági fejlesztési terv, amely sikerre vezet” – állította egy korábbi sajtótájékoztatóján Várhelyi Tamás, az Innovatív Turisztikai Tudásközpont igazgatója és Ruszinkó Ádám, a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület (MEME) elnöke.

A díj átvételekor Dr. Vincente Rodrigo így fogalmazott: „A globalizáció, az internet biztosította könnyebb kommunikáció és az utazási lehetőségek rohamos fejlődése nyomán egyre több külföldi páciens látogat Magyarországra. Főleg Európából érkeznek, de Amerikából, Ausztráliából és Ázsiából is felkerekednek azért, hogy Budapesten szépüljenek. Érdekes tapasztalat, hogy sokan titokban fordulnak hozzánk, ilyenkor a családot is pótolnunk kell a beavatkozás idejére. A költségeket tekintve nagyjából 30%-kal alacsonyabbak a hazai árak, mint Nyugat-Európában és ennél is kedvezőbbek az amerikai klinikákhoz képest. Ez a különbség azonban csak a munkadíjakban realizálódik, hiszen a felhasznált anyagokat külföldről importáljuk. Nincs olyan, hogy „slágerműtét”. A palettán szerepel az arcplasztika minden válfaja – szemhéj, orr, fül – mellett a zsírleszívás, a mellnagyobbítás és az úgy nevezett volumennövelés is, aminek alapja, forrása „hozott anyag”, vagyis maga a saját test. Férfiak körében kedvelt az „edging”, amikor az izmok hangsúlyozására egy nagyon akkurátus eljárással távolítjuk el a felette elhelyezkedő felesleget. 18 éves koromban hagytam el Perut. Életem nagyobbik részét Magyarországon töltöttem. Ez a második hazám. Családot is itt alapítottam. Sokat utazok külföldre azért, hogy a határainkon túl már bevált, jól működő és népszerű módszereket hazahozzam az ország egészségturizmusának fejlesztésére, fellendítésére. Ezért alapítottam a Kontur Klinika bázisán működő Meditourist-ot is.”

Whatclinic.com: segítséget nyújt érdeklődői számára az igényekhez, lehetőségekhez és elvárásokhoz legmegfelelőbb klinika feltérképezésében, világszerte több mint 100.000 privát intézményt hasonlítva össze. A havonta több mint egymillió látogatóval rendelkező honlap hasznos információt közöl az egészségügyi szolgáltatásokkal kapcsolatban; beleértve a fogászati, orvosi, kozmetikai és termékenységi kezeléseket is. Kontur Klinika Négy évvel ezelőtt, 2009. szeptember 1-jén költözött az akkor 211 éves Szent Rókus kórház falai közé Magyarország egyik legnagyobb magánintézménye, a Kontur Klinika. A 2001-ben a magyar örökség részének nyilvánított történelmi múltú kórház negyvenkét szakrendelésével és diagnosztikus lehetőségeivel a plasztikai sebészet nemzetközi gyakorlatban bevált biztonságát garantálja a betegeknek. A főváros szívében születő szimbiózis gazdaságilag és a biztonság szempontjából is működő modell.

A perui származású plasztikai sebész főorvos, dr. Vincente Rodrigo külföldi tanulmányútjai során találkozott először a beteg és orvos számára egyformán megnyugtató korszerű megoldással. Felfigyelt rá, hogy az Egyesült Államokban kizárólag kórházi körülmények között végeznek nagy műtéteket, s hogy tengeren túl a kórházi éjszaka költségeinek megtakarítására a szomszédos szállodába viszik át a betegeket, mert az jóval kevesebb pénzbe kerül, mintha a kórtermekben gyógyulnának tovább. Az elsők között alakult, kizárólag plasztikai sebészeti profilú Kontur Klinika, amelynek Rodrigo doktor az egyik alapító tagja, 1990 óta szolgálja pácienseit.

A specialista szakorvosokból, altatóorvosokból, műtőasszisztensekből és ápolónőkből álló, sok éve együtt dolgozó összeszokott csapat 7 ággyal, 3 kórteremmel és egy műtővel 2003-ban a Péterfy Sándor utcai Kórházban folytatta a működését. Az itt szerzett tapasztalatok továbbfejlesztésével 2009. szeptember 1-jétől 16 orvos munkáját segíti a Szent Rókus Kórházban kialakított háromszor ekkora infrastruktúra: a 20 ágy, a 11 kórterem és a 3 műtő. Az eurokonform intézmény külföldi páciensek fogadására is alkalmas. A Kontur Klinika komoly hangsúlyt fektet a sokoldalú, alapos és felelős tájékoztatásra. Kiemelten fontos feladatának tekinti a kamaszoknak szóló ingyenes tanácsadást.

http://www.konturklinika.hu/

http://www.meditourist-budapest.com

Exit mobile version