Menu
in

BILLZON vállalaltirányítási rendszer ’felhőben’

elszakadva a fizikai adattárolástól

BILLZON vállalaltirányítási rendszer ’felhőben’

Gondolta volna, hogy egy vállalatirányítási rendszer képes lehet folyamatosan elérhető adatokat biztosítani, miközben nem problémázik a munkaidőn, se a fizetésemelés miatt?

Fedezze fel, hogyan nyújthat a “felhő alapú” adatfeldolgozás egyszerű válaszokat számtalan kérdésre, miközben a vállalat ügyvitelét gyorsabbá és hatékonyabbá teszi.

A BILLZON vállalaltirányítási rendszer ’felhőben’ tárolja az adatokat. Ehhez a megbízató Google Cloud szolgáltatás nyújt hátteret. Nemcsak gyors, hanem folyamatosan elérhető. Az internet nem pihen, nincs munkaideje, nem kér fizetésemelést.

Miért kézenfekvő a ’felhő alapú’ adatfeldolgozó rendszer megoldás?

Számtalan kérdésre ez a legegyszerűbb válasz.

Céges kimutatást úgy lehet jó készíteni, ha a rendszerbe betöltött adatok felépítését alaposan ismerik. Mennél több felvitt paraméter szerinti bontás készül, annál rugalmasabban lehet adatokat lekérdezni. Nemcsak a sima nyilvántartás gyors és rugalmasan lekérdezése a cél.

A BILLZON vállalaltirányítási rendszer a ’felhőben’ többet kínál

Olyan keresztösszefüggésekre lehet elemzési utasításokat adni, amelyeket kézi erővel nehézkesen és valószínűleg pontatlanul lehet végrehajtani.

Amikor számos (netán számtalan) Excel tábla bizonyos adatmezőit kell összevetni, hatalmas mennyiségű számhalmazban kell bogarászni. Óhatatlan, hogy a kézi összevetést végzők munkájába egy idő után belejátszik a monotonitás. Lankad a figyelem, amit az egyre gyakoribb kávéivás sem segít. Becsúsznak hibák és az emberi tényező nem kegyelmez.

Az ismétlődő, rutinszerű feladatok kiváltására a számítógép alkalmas

és ezt a BILLZON vállalaltirányítási rendszer ’felhőben’ üzemelő szoftvere jól tudja.

Felépítése a valóságos vállalati tevékenységet tükrözi vissza, szerkezete megfelel egy minden céges területen fontossággal bíró nyilvántartás többdimenziós mátrixának. Az adatmélységet könnyen át lehet szabni. A konkrét vállalati működéshez simuló adatnyilvántartás mélységének finomítására, bővítésére és/vagy szűkítésére a rendszer egyértelműen és segítőkészen alkalmas.

Korrekt nyilvántartásra épül a BILLZON vállalaltirányítási rendszer.

Az adatnyilvántartás és annak pontossága, naprakész karbantartása nemcsak a tűzoltómunkába forduló időnkénti adatbeviteli hajrákat küszöböli ki. Hanem ez

a BILLZON vállalaltirányítási rendszer működtetésének alapja.

Avult aktualitású adatokra támaszkodva a vállalat vezetésének napi szintű vállalat menedzselési feladata komoly hibákat szülhet. Amikor a cég döntéshozói a vállalat számszerűsíthető történéseinek csak egy tegnapi, vagy még korábbi ’képére’ látnak rá. Ezt legkönnyebben a napi adatbevitel frissítési tevékenységének kötelesség szerű előírásával lehet kiküszöbölni.

Ehhez megfelelő személyi állomány szükséges, a munkakörökből fakadóan keletkező adatokat várakozás nélkül táplálva be a rendszerbe. Külön adatbeviteli dolgozókra ilyen formán nincs is szükség, minden adat a munkakörből fakadó tevékenység helyén valós időben kerül be a rendszerbe.

Ütőképes adatállomány karbantartás élteti a BILLZON vállalaltirányítási rendszert.

A vállalatvezetés az ERP (Enterprise Resource Planning) elvén a vállalkozás forrásaival történő gazdálkodás tervezését végzi. Ehhez feltétel a valósághű nyilvántartás. A folyton változó tevékenység fajták (eladás, pótrendelés, raktárgazdálkodás, szállítmányozás, bankügyek, reklamáció, partnernyilvántartás, stb.) folyamatairól a kívánt gyakorisággal nyújt képet.

Pár billentyű leütésével a céges tevékenység ’röntgenképe’ készíthető el. További döntéseket és az eljárásrend kidolgozása a hatékony ügyviteli rendszer meglétével érhető el.

BILLZON vállalaltirányítási rendszer ’felhőben’

Exit mobile version