Menu
in

Tiszta energiából egészséges fűtés

Kulcskérdés az egészség

Tiszta energiából egészséges fűtés

Az infrafűtés legfontosabb előnye az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása.

Ez a technológia – sok más fűtési rendszerrel szemben – nem a levegő keringtetésére épül, hanem az infrasugarak direkt melegítő hatására.

A fűtőfólia a leadott hővel a környezetében lévő tárgyakat melegíti fel, melyek aztán leadják a hőt a környezetükben.

E fűtés mellet nincs szállópor, hiszen nincsen légmozgás. Ez az asztmásoknak és a porra érzékeny személyeknek lehet életminőség-javító változás.

Kérdése van? Összekapcsolná napelemes rendszerét egy modern fűtési megoldással? Keresse kollégáinkat!

Használata ideális napelemes rendszer mellett

A napelemes rendszer megújuló forrásból nyert energiát biztosít számunkra. Használatával a napenergia lehet kiváló alapja az elektromos fűtésnek.

Egy saját napelemrendszer segítségével tiszta energiát lehet termelni, ami kiszolgálja az infrafűtés energiaigényét, ami ettől kezdve a napelemrendszer élettartama alatt kvázi ingyen van.

(A rendszer beruházási költsége akár részben korszerűsítési pályázatokból is fedezhető, a kiépítéssel járó költségek pedig belátható időn belül megtérülnek.)

A felújításra és energiakorszerűsítésre szánt támogatások egyszerre igényelhetők a két rendszer kiépítésére és összekapcsolásra.

Napelemrendszer kiépítésének a költségeit ide kattintva tudja egy kalkulátorral kiszámolni.

Ha pedig olyan szakemberrel beszélne, aki már tapasztalattal rendelkezik az egészséges fűtőfólia és a napelemrendszer összekapcsolásban, ahhoz ide kattintson.

Exit mobile version