Menu
in

Milyen mintát válassz egy vászonképre?

Milyen mintát válassz egy vászonképre?

Egyre népszerűbbek a személyre szabható, egyedi dekorációk, mint például a vászonképek. Nem is gondolnánk, mennyi különféle mintát választhatunk, mely hosszú ideig ékesítheti falunkat. Adunk néhány tippet, hogy Te is inspirálódhass!

Miért olyan népszerűek a vászonképek?

Ha a vászonképekre gondolunk, szinte magunk előtt látjuk, ahogy egy előkelő galériában szemléljük a szebbnél szebb festményeket. Éppen ilyen hatást érhetünk el, ha saját otthonunkat is felöltöztetjük egy egyedileg nyomtatott vászonképpel. Ezek a domború, speciális nyomtatási technológiával készült dekorációs elemek bárki számára elérhetőek, aki feldobná otthonát valami újdonsággal.

Ha már régóta szúrja a szemünket egy üres falfelület, nincs más dolgunk, csak kitalálni, milyen szín, stílus, minta vagy fotó illene oda leginkább! Ha pedig hivatalosak vagyunk egy házavatóra, meglephetjük az újdonsült otthontulajdonost egy ilyen csodás képpel.

A vászonképek azonban nemcsak kinézetük miatt olyan kelendőek, hanem tartósságuk is legendás. Karcmentes és színvédő technológiájuk miatt hosszú éveken át megőrizhetik épségüket és ragyogó színeiket fakulás és sérülés nélkül. Emellett sokkal feltűnőbb látványt is nyújtanak a domború kialakításuk és az élénk színek miatt egy hagyományos, üveges képkerettel szemben.

Egyediség, kreatív minták és grafikák

Vászonképet gyakran választanak saját fényképből, mely igazán megkoronázza bármelyik otthont. A vidám pillanatokra mindig jó szívvel gondolunk vissza, főleg, ha az minden nap visszatekint ránk lakásunk faláról.

Népszerűek azonban az egyedi minták és grafikák is, amelyek pontosan olyan hatást keltenek, mint egy kiállításon. Akár a minimalista dizájn hívei vagyunk, akár a reneszánszt kedvelők körébe tartozunk, bármilyen mintát, festményt vagy grafikát választhatunk.

Az egyszerűség kedvelői gyakran választanak vonalrajzos grafikát, mely egy folytatólagos rajzolat során jelenít meg egy mintát. Ez egy igen kecses és minimalista stílus, mely jól mutathat modern lakásokban.

Rendelj egyedi vászonképet a Vászonkép Szalontól, és díszítsd fel otthonod különleges grafikával!

Az absztrakt szerelmeseinek

Ha úgy érezzük, valami különleges, tekintetet odavonzó vászonképminta lenne kedvünkre, érdemes az absztrakt festmények és grafikák között is körülnézni. Igen népszerűek a tintafolyás vagy vízfesték technikával készült kreálmányok, melyek csodás színeket és mintákat jelenítenek meg.

Bármilyen stílus kedvelői is vagyunk, érdemes odafigyelni, hogy az általunk kiválasztott minta nagy felbontású és jó minőségű legyen. Így ugyanis garantálhatjuk, hogy éles és ragyogó végeredményt csodálhatunk otthonunk falán!

Látogass el a Vászonkép Szalon honlapjára, inspirálódj a vászonfotó ötletekből, és készíttesd el Te is saját, egyedi fali dekorációd!

Exit mobile version