Menu
in

Légtalpas cipő: ez az igazi kényelem!

Légtalpas cipő: ez az igazi kényelem!

Amikor egy vásárlói réteg megcélzása a fontos egy márka számára, akkor bizony fontos, hogy egyedit alkossanak. Szerencsére van, aki ezt meglépte és előrukkolt egy olyan extravagáns újdonsággal, amivel még nem találkozhattunk a piacon.

Ha az egyszerű minimál stílust kedveled, akár a színes darabokat részesíted előnyben, a Borgo.hu Skechers cipő kínálatában szinte bármit megtalálhatsz.

Légtalpas cipők az egyediség jegyében

Mindenkinek fontos, hogy a lábbelije kényelmes és trendi legyen. Szerencsére egyre több márka igyekszik kielégíteni a fogyasztói igényeket és próbálnak lépést tartani a kereslettel. A stílusos és kényelmes légtalpas cipők ideje eljött, hiszen ezek mára már bestsellernek számítanak. A népszerűségüket az innovatív technológiának köszönhetik, a divatos és letisztult külsővel rendelkező típusok garantáltan levesznek majd a lábadról!

A gyártó sikere 30 éve töretlen, mára az egyik legnagyobb cipőmárkává lépett elő. Talán nem is véletlen, hiszen az általuk kifejlesztett darabok extra komfortosak, emellett trendik és divatosak. Az utcai sneaker vonalon korábban megjelent a légtalpas Skechers UNO kollekció, amelynek népszerűsége az innovatív megoldásokban rejlik.

Maximális kényelem minden évszakban

Amennyiben az igazi utcai sportcipőt keresed, akkor a légtalpas UNO-val nem lőhetsz mellé. Ez a széria igen kényelmes, megtalálható benne minden, amire a komfortos napi viselethez szükséged lehet. A klasszikus sneaker kategórián belül ennél jobbat biztosan nem fogsz találni, még ha sokáig keresed sem.

A Skechers UNO egy fajta “duraleather” elnevezésű habosított anyagból készül, ami igen könnyen kezelhető, számos előnnyel rendelkezik. A szellőzést az orr részén nyílásokkal oldották meg, így nyáron sem fülled be a lábad benne. A bélése textil, amely nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik. Az egész napos kényelem érdekében tehát érdemes ezt a modellt választani, aminek hordása közben biztosan nem kell számolnod a lábad fájdalmával.

Skechers UNO a hölgyeknek

Ami a női Skechers cipőket illeti, a hölgyek számos szín és minta közül válogathatnak. A kollekció darabjai különböznek egymástól, így lehetőséged van megtalálni a hozzád legjobban passzoló változatot. A tekintélyes választék azonban nem volt elég, ugyanis a márka minden szezonban behoz egy-egy feltűnőbb, vibráló árnyalatot, aminek köszönhetően a paletta csak szélesedik.

A letisztult Skechers UNO-t igazán könnyű beilleszteni a ruhatáradba, hiszen jól mutat egy casual szettel, de remek választás a munkába, városlátogatáshoz, szoknyával egyaránt. Ha viszont a feltűnőbb megjelenés híve vagy, akkor szintén itt érdemes kutakodni, hiszen a márka szezonról szezonra örvendeztet meg bennünket különféle mintákkal. Ebben az évben hatalmas kedvenc a szívecskés Lovewall kollekció, amit a márka JGoldcrown graffiti művésszel alkotott meg közösen. A csajos stílust kedvelőknek pedig ott van a gyöngyházfényű verzió, ami letisztult forma világával még egy elegánsabb szetthez is jól mutat.

Nézz körül a kínálatban, biztosan találsz a stílusodhoz megfelelő modellt.

Exit mobile version