Menu
in

Influenza – A kistarcsai kórház enyhített a korábbi látogatási tilalmon

Influenza – Európa-szerte nőtt a betegek száma

Részlegesen már fogad látogatókat a kistarcsai Flór Ferenc Kórház, míg a többi nagyobb, Pest megyei kórházban nem enyhítettek az influenzajárvány miatt elrendelt tilalmon.

A kistarcsai kórház főigazgatói titkársága azt közölte, hogy pár napja több osztályon lehetővé tették a látogatást, ám a csecsemő- és gyermekosztályon, a szülészeten, az újszülött részlegen, az intenzív osztályokon, az onkológián és az őrzőkben továbbra is érvényes a látogatási tilalom.

Nem enyhítettek a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézetben február 5-én elrendelt részleges tilalmon, a kardiológiai őrző, a központi aneszteziológia és intenzív osztály, a csecsemő- és gyermekosztály, a szülészet-nőgyógyászat, a krónikus belosztály és a pszichiátria ajtaja még mindig zárva van a látogatók előtt – mondta az intézmény titkárságvezetője.

Továbbra sem fogad látogatókat a váci Jávorszky Ödön Kórház, valamint a törökbálinti tüdőgyógyintézet. Az utóbbi intézmény titkárságán azt közölték, hogy még mindig folyamatosan érkeznek új betegek. A kórház kapuját várhatóan egy-két hét múlva, de csak a járvány mérséklődése esetén nyitják meg.

MTI 2015. március 4.

Exit mobile version