Menu
in

Cuki babafotók, amelyeket muszáj megcsodálni

Egy újszülött érkezése mindenkit nagy örömmel tölt el, akár kisfiút, akár kislányt üdvözlünk a családban.

Valamennyien szeretnénk jelen lenni az érkezés pillanatában, illetve jólesik figyelemmel kísérni a gyermek életútját is. Éppen ezért kell gyűjteni az emlékeket, amit sokféleképpen megtehetünk.

A következő cikkben most megtudhatod, hogy miért éri meg vászonképeket rendelni. Tarts velünk, hiszen fotózási tippeket is hoztunk neked!

A babafotók készítésének alapszabályai

Habár az ügyes vászonképgyártók pillanatok alatt megszerkesztik a fotókat, érdemes már a kép készítésekor betartani azokat a szempontokat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy minőségi termékeket vegyünk a kezünkbe. A vaszonkep.hu kreatív ötleteivel egy lépéssel mi is közelebb kerülhetünk a tökéletes otthon megteremtéséhez, vagy a megfelelő ajándék kiválasztásához. Minden azon múlik, hogyan kezdjük el a munkát.

De mi a helyzet a babafotókkal? Hogyan készíthetünk minőségi képeket? Nagyon sokat számít az, hogy milyen fényviszonyok mellett dolgozunk. A vakuval sem igazán kompenzálható ebben az esetben a helyzet, ugyanis az zavarni fogja a kisbaba szemét.

A kevesebb néha több! Ezt tartsuk szemmel mielőtt megtervezzük a hátteret! Egy-két plüss még talán jöhet, de ne zsúfoljuk tele a hátteret mindenféle holmival! A világos háttér például jól visszaveri a fényt, ám a fókuszpont a babán marad.

A fotózás folyamatáról…

Érdemes akkor alkotni, amikor a gyerek is fogékonyabb erre, ugyanakkor előre megfigyelhetjük, hogy melyik napszakban jobbak a fényviszonyok. Sokféle lehetőségünk van: lefotózhatjuk a picit játék közben vagy akkor, amikor alszik. Ez teljes mértékben tőlünk és a kicsitől függ.

Amikor a gyerek nagyon aktív, akkor ajánlott a sorozatképekkel kísérletezni, hiszen a sok-sok pillanatkép között mindig akad egy-egy gyöngyszem. A mobil expo gombját hosszan nyomva készül is a sok különleges remekmű.

A részletek teszik teljessé a kompozíciót! Előre találjuk ki, mibe öltöztetjük a picit, mi lesz a kezében, hol fekszik majd. Jobb, ha inkább a visszafogottabb ruhadarabok, szettek mellett döntünk.

Ez így tényleg extracuki!

Amennyiben betartjuk a fentebb felsorolt szempontokat, profikat megszégyenítő módon alkothatunk. Fényképezhetünk felülnézetből, de a kicsivel egy magasságban készülő fotók szintén nagyon egyediek lesznek. Ne zárkózzunk el a közös családi képektől sem!

Amikor a test egyes pontjait szeretnénk hangsúlyozni, akkor azokra a területre fókuszáljunk! A szem mindig legyen éles, ez nagyon fontos, ezért igyekezzünk a szemkontaktust fenntartani!

Legyünk kreatívak! Használjuk bármit, amit otthon találunk, és így az eredmény is mindenkit le fog nyűgözni. A fotókból vászonkép ugyancsak gyártható, ennek köszönhetően még sokáig csodálhatjuk a babafotókat.

Exit mobile version