Menu
in

Akad, ami folyton változó világunkban is örök: a gyémánt pontosan ilyen

Akad, ami folyton változó világunkban is örök: a gyémánt pontosan ilyen

A drágakövek királynőjének tartott gyémánt méltán tarthat számot az emberiség csodálatára. Ha igazán különlegeset és értékeset keresünk, nem véletlenül merül fel bennünk egy gyémánttal díszített ékszer képe, ahogy az is okkal van, hogy az eljegyzési gyűrűk is általában gyémántgyűrűk.

Örökre szól…

A Juta Óra-Ékszer Forevermark gyémánt ékszer kínálatának darabjaival nem egy egyszerű csecsebecsét ajándékozunk. Minőségi, értéket képviselő ékszerekről van szó, amelyeket nem adunk akárkinek. Magukban hordozzák a megbecsülést, ahogy azt az ígéretet is, hogy ami köztünk van, az örökre szól. Azzal, hogy maga a gyémánt időtálló, arról is mesélünk, hogy számunkra is örök érvényű ez a kapcsolat.

Ez az a szimbolika, amely tökéletessé teszi a gyémántgyűrűket, ha eljegyzésről van szó.

Ne csak gyűrűben gondolkodjunk!

Ha gyémánt ékszert szeretnénk ajándékozni kedvesünknek, akkor nem kell, hogy csak a gyűrűk jussanak az eszünkbe. Szeretetünket, szerelmünket kifejezhetjük nyakláncokkal, medálokkal, fülbevalókkal is.

A klasszikus formák kedvelői számára érdemes megtekinteni a Forevermark Cornerstones kollekciót, amely olyan csodálatos darabokat foglal magában, amelyek formavilágukat tekintve is mindig időszerűek, elegánsak és kecsesek lesznek. Az Encordia sorozat azokat szólítja meg, akik jobban vonzódnak a modern vonalvezetéshez, s arra vágynak, hogy egyszerre elegáns és dizájnos legyen a megjelenésük.

A Forevermark Setting kollekcióban gyönyörűen csiszolt gyémántokkal ékesített gyűrűket, nyakláncokat és medálokat, valamint fülbevalókat találunk. A csodálatos darabok közül nem könnyű választani, ám a Juta Óra-Ékszernél erre is gondoltak.

Ha nehéz a döntés…

Mivel nem egy egyszerű ékszerről van szó, hanem egy valóban értékes darabról, érdemes megadni a módját a választásnak is. Ez egy különleges, értékes pillanat, ami éppúgy örökre megmarad emlékezetünkben, ahogyan a gyémánt ékszert is egy életre, sőt, az utánunk következő generációk számára is választjuk. A Juta Óra-Ékszer Forevermark értékesítési nagykövetei igazi hozzáértéssel rendelkeznek, így támogatást tudnak nyújtani számunkra a döntés folyamatában, egy igényes és elegáns környezetben, amely méltó a gyémántokhoz és a pillanathoz is.

Miért éppen a Forevermark?

Ha számít az, hogy 125 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik egy cég a gyémántiparban, akkor nem is lehet számunkra ennél tökéletesebb választás. Sokatmondó az is, hogy ez a márka kizárólag a legkörültekintőbben kiválogatott gyémántokat alkalmazza az ékszereihez, ami nagyjából az 1%-át teszi ki az összesnek, ami a világon fellelhető.

A Forevermark gyémánt ékszereit választva biztosak lehetünk abban, hogy valami igazán különleges darab kerül a tulajdonunkba, amit büszkén viselhetünk. Ezt bizonyítja az is, hogy a gyémántokba egyedi Forevermark ikont, valamint sorszámot rejtenek, ami alapján a gyémántot akár személyhez kötve regisztrálni is lehet.

Exit mobile version